Szegedi playitre elengednétek két 14 éves lányt szolnokról vonattal?
Te most a gyerek vagy? Vagy a szülö? Na mindegy, felőlem mehetnél ha szülőd lennék, ekkortájt sokan már kollégisták, nem fog megártani egy kis vonatozás. Ha te vagy a szülő, és csak félted a lányt, nem megoldás, ha velük mész, aztán a Szegeden majd hagyod őket hadd menjenek a dolgukra? Te meg addig beülsz egy kávézóba, elmész valahova, ami érdekel, és megnézed... Akkor mégis felügyelet alatt vannak (bár nem feltétlenül érzem szükségesnek), meg a programjuk is megvan kettesben.
Amúgy félig Mezőtúron nőttem fel, rokonaim vannak ott, soha nem éreztem akár vonattal, busszal, vagy éjszaka az utcákon veszélyesnek a várost... Nem tudok olyat mondani arról a vonalról, ami miatt nem tartanám jó ötletnek az utazást.
Off következik:
Én Mezőtúron nőttem fel, és nincs tele gettósokkal se a város, se az állomás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!