Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így esélyem?
Figyelt kérdés
szerintetek egy gimis lánynak van úgy esélye pasit találnia magának, ha 167 cm és 74 kg? (vagy lány barátokat)2020. máj. 19. 21:52
11/13 anonim válasza:
3. Vagyok
159cm és 65kg-os barátnővel.
Szerinte ez túlsúly, szerintem pedig csak a szépsége. Egészséges. Nem kövér és nem is vézna. Pont jó.
Amúgy 17 vagyok.
12/13 anonim válasza:
Nekem átlagos az alakom. De szerintem nem függ alaktól a barátság. 17l
13/13 anonim válasza:
Nekem a teltebb lányok is tetszenek. De a legfontosabb, hogy Te elfogadd magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!