Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves szűz fiúként van még esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok nem volt még barátnőm, a barátaim szerint jól nézek ki, 183cm vagyok de valahogy nem találnak meg a lányok, vagy nem jó helyen keresem.2020. febr. 25. 15:56
1/9 anonim válasza:
találd meg te őket, hülyegyerek :D
3/9 anonim válasza:
Annyira hiteltelen, mikor itt próbáljátok bizonygatni, hogy jól néztek ki :D
Nem is csodálom, hogy egy ilyen tutyi-mutyi, épelméjűség jelét nem mutató srác nem kell a normális csajoknak.
4/9 anonim válasza:
Persze, hogy van esélyed, de ahhoz próbálkoznod is kell a lányoknál, hogy történjen valami. Próbálj beszélgetni, ismerkedni. ;)
5/9 anonim válasza:
Van esélyed bőven, csak próbálkozz. Kezdeményezz és lesz ami lesz, de ha sose próbálkozol akkor eredménye se lesz. Amúgy nem azt nézik a lányok hogy szűz vagy e vagy sem. Nyilván mindenki a nulláról kezdi el.
6/9 anonim válasza:
Van esélyed nyugi, az én barátom 20 volt amikor elvesztette velem
7/9 anonim válasza:
Ne vard, hogy egy lany udvaroljon neked...😳Az meg, h jol nezel ki, relativ..kinek mi jon be?De nemigazan hiszem, hogy sose talasz magadnak csajt..Viszont ahhoz valtoztatni kell a hozzaallasodon
8/9 anonim válasza:
Nincs.
A következő kb. 60 évet egyedül töltöd el, mert nem vesztetted el a szüzességedet 16 évesen ;)
75/F
9/9 anonim válasza:
Kérlek ne aggódj. Ez teljesen normális. Az élet még előtted áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!