Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudom elérni, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni, hogy egy lány az "ismeretlen" zónából az "ismerős" zónába kerüljön?

Figyelt kérdés
Se az utcán leszólított lányok, se a Facebook-on bejelölt lányok nem akartak ismerkedni velem, pedig még a szépségüket is megdicsértem. (19/f)
2020. máj. 5. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
“Pedig még a szépségüket is megdicsértem” És? Attól még nem kötelező randizniuk veled. Nem tetszel nekik, keress olyat, akivel egy szinten vagy.
2020. máj. 5. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Adom egyes véleményét. Ha valaki visszaír, akkor viszont írogass azzal, utána esetleges tali és kész, ismerősök vagytok. Ha már ennyire vadászol, menj fel Tinderre vagy társkeresőre, ott sanszosabb, hogy válaszolnak
2020. máj. 5. 13:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem azzal volt a probléma, hogy nem tetszettem nekik. Az utcán leszólított lányok közül többen is megmondták világosan, hogy nem állnak szóba idegenekkel. És úgy vélem, hogy Facebook-on is azért nem akartak ismerkedni velem, mert egy "ismeretlen" voltam a számukra.
2020. máj. 5. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem igyál valami erőset, aztán sz@rd le. Ha lesz valami, az élet úgyis eléd dobja.
2020. máj. 5. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!