Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni, hogy egy lány az "ismeretlen" zónából az "ismerős" zónába kerüljön?
Figyelt kérdés
Se az utcán leszólított lányok, se a Facebook-on bejelölt lányok nem akartak ismerkedni velem, pedig még a szépségüket is megdicsértem. (19/f)2020. máj. 5. 12:05
1/4 anonim válasza:
“Pedig még a szépségüket is megdicsértem” És? Attól még nem kötelező randizniuk veled. Nem tetszel nekik, keress olyat, akivel egy szinten vagy.
2/4 anonim válasza:
Adom egyes véleményét. Ha valaki visszaír, akkor viszont írogass azzal, utána esetleges tali és kész, ismerősök vagytok. Ha már ennyire vadászol, menj fel Tinderre vagy társkeresőre, ott sanszosabb, hogy válaszolnak
3/4 A kérdező kommentje:
Nem azzal volt a probléma, hogy nem tetszettem nekik. Az utcán leszólított lányok közül többen is megmondták világosan, hogy nem állnak szóba idegenekkel. És úgy vélem, hogy Facebook-on is azért nem akartak ismerkedni velem, mert egy "ismeretlen" voltam a számukra.
2020. máj. 5. 14:18
4/4 anonim válasza:
Szerintem igyál valami erőset, aztán sz@rd le. Ha lesz valami, az élet úgyis eléd dobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!