Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Bejelöljem? Nem ismerem

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöljem? Nem ismerem

Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki nagyon tetszik,viszont nem ismerjük egymást.Arra gondoltam,hogy bejelölném facebookon,de nem szoktam idegeneket bejelölni,csak ő tényleg nagyon bejön.Ha bejelölném és ha esetleg visszajelölne azt mondanám véletlen volt az nagyon gáz lenne?Ha egyáltalán visszajelölne :D Nincs sok ismerőse,ezért lehet,hogy vissza se jelöl idegeneket.Nem tudom mit csináljak,valaki segítsen:D

2019. jún. 22. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Bejelölöd és kész, senki nem halt még bele.

Az hülyén jön ki hogy véletlen volt, a jelölés utáni pillanatban vissza tudtad volna vonni ha valóban véletlen lett volna. Azon meg hogy mit mondasz neki ráérsz akkor parázni ha egyáltalán visszajelöl.

Ha mást nem, lesz egy jóképű srác az ismerőseid közt

2019. jún. 22. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha bejelölöd, akkor vállald is fel nyugodtan, hogy bejön neked, ha esetleg kérdezné. Vagy utalj rá vhogy.
2019. jún. 22. 16:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezi miért jelöltem be milyen nem túl tolakodó válaszokat tudtok?
2019. jún. 22. 16:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy szimpi volt első ránézésre. Aztán dumáljatok, ha nem válaszol aktívan, vagy nem érdeklődő, akkor hagyd.
2019. jún. 22. 16:46
 5/7 -remete- ***** válasza:
Engem is bejelölt idegen fiu. Ám mikor ráirtam azt mondta véletlen volt. Szal szerintem nem vesutesz semmit. :) csak bátran.
2019. jún. 23. 07:04
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Bejelölheted. Nem csuknak le,nem halsz meg. Max.nem igazol vissza.
2019. jún. 23. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Jelöld be, próba szerencse. :)

Ne írd, hogy véletlen volt az elég kínos és átlátszó.

2019. jún. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!