Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az úgy rendben van, ha a szülők megtiltják a 13 éves lányuknak hogy a pasijával találkozzon, mert úgy gondolják hogy még túl fiatal egy kapcsolathoz?
Szia! Szerintem az a párkapcsolattól függ. Nekem 13 évesen ha tetszett is valaki, eszembe sem jutott a pasizás, pedig nem tiltottak el tőle. Ez függhet a lány személyiségétől, ahogy az előző válaszolók is mondták, hogy mennyire lehet megbízni benne. Meg persze attól is, hogy a fiú milyen.
De szerintem teljesen normális, hogy a szülők nem engedik 13 évesen "pasizni" a lányt. (én sem engedném az enyém)
Ez több dologtól függ
Hány éves a srac?
Mennyire lehet megbízni a lanyban (és a fiuban)?
Az se mindegy, hogy mit ért a lány pasizas alatt, szóval hogy lefeküdni akar vele vagy csak sétálgatni és fagyizni, azért abban semmi rossz nincs
Egyébként amikor én 13 éves voltam, anya elengedett találkozni egy fiúval (oszt. Társam volt és mellékesen nem jött el, de attól még megengedte anya)
Mondjuk én nem is lefeküdni akartam vele, hanem csak sétálni, abban azért szerintem semmi rossz nincs (és csak 17 évesen, fél éves kapcsolat után feküdtem le a jelenlegi barátommal, szóval azért nem kell egy randi után már arra gondolni, hogy 13-14 évesen már tuti nem lesz szűz....)
Köszönöm az eddigi válaszokat
Arról az esetről beszélek, amikor se a lány, se a pasija nem akar még szexet
Mindenképpen találkoznék a fiúval, hogy lássam mi az amit várhatok a kapcsolatuktól. Ha tényleg rendes srác meg minden akkor hagynám.
Persze nincs gyerekem, de ha lenne lehet én is tiltanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!