Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sm's girl kérdése:
Fiúk miért az a szinte legelső dolog a beszélgetéskor hogy képcsere?
Figyelt kérdés
Szeretném megérteni miért olyan fontos, hogy kb. úgy hogy néhány mondatot beszéltünk már küldjem a meztelen képeket meg ilyenek..Oké ha szexkapcsolatot szeretne mindkét fél, de amikor elvileg a srác is komoly kapcsolatot keresne..2020. ápr. 17. 13:40
11/16 nagybotos válasza:
Nekem az illető ARCA sokat mond.
13/16 anonim válasza:
Aki érett gondolkodású és valóban komoly kapcsolatot akar, az nem kér ilyet, és eleve szóba sem kerül a szex rögtön. Ha igen, akkor a Napnál is világosabb, hogy csak lukra játszik. Ne hagyd magad rászedni! Párom elmondása szerint is sokat tapasztalt ilyen pasikat korábban, akik ilyet kértek. Nem gondoltam volna én sem, hogy tényleg ennyi retardált majom van közöttünk, mivel én például egyáltalán nem vagyok ilyen. Szóval az ilyen eleve nem kereshet komoly kapcsolatot, mert akkor nem kérne ilyet! (Mellesleg szerinted mennyire "úriember" egy ilyen? Sok jóra amúgy sem számíthatnál tőle később sem, ha már rögtön az elején így kezel.)
30/F
14/16 anonim válasza:
Én csak itt szoktam képet kérni és nem meztelent, de csak mert máshogy nem tudok megbizonyosodni arról hogy tényleg lánnyal beszélek. Sajnos párszor ért emiatt kellemetlen meglepetés -.-"
15/16 anonim válasza:
Mert a fiúk főleg fiatalon ilyenek. Nagyon izgató dolog és növeli az egojat is hogy ilyen hamar képet kapott. Ettől függetlenül még akarhat komoly kapcsolatot
16/16 anonim válasza:
Most akkor szex kapcsolat vagy komoly kapcsolat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!