Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismertétek meg a legelső barátotokat/barátnőtöket?
Figyelt kérdés
Hány évesen lett az első barátnőtök/barátotok? Hol és hogyan ismerkedtetek meg?2020. ápr. 7. 23:47
2/11 anonim válasza:
16voltam, koliban ismertem meg.
Részleteket itt nem írnám le egyéb okok miatt.
Nem romantikus sztori inkább ciki.
3/11 anonim válasza:
Egy alkalmazason ismertem meg (nem tinder)
17 voltam (a srác 18)
5/11 MrPifta válasza:
Mellettem állt egy szórakozóhelyen, és mivel elég kövér, ezért nem fértem el mellette, hozzá kellett dörgölőzni :)
6/11 anonim válasza:
Szilveszterkor egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. 17 voltam.
8/11 anonim válasza:
Osztálytársam volt általános suliban.
Csak azt én az apja jó melóhelyet kapott az ország másik végébe és elköltöztek. Kb fél évet voltunk együtt.
9/11 anonim válasza:
16 voltam, random a neten. 2 évet kihúztunk, aztán kiköltöztek más országba.
10/11 anonim válasza:
19 voltam és leszólított a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!