Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jönnek be a pasiknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek be a pasiknak a vallásos lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok Az utóbbi időben azt tapasztaltam,hogy amint megtudják a srácok hogy református vagyok elkezdenek távolodni..Ez miért van?

2020. ápr. 2. 07:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
19%
Nem a vallásod érdekel, hanem hogy adsz-e puncit...
2020. ápr. 2. 11:02
 22/33 anonim ***** válasza:
21%
#21 nem a vallásosság, hanem az általad is felmutatott sztereótipiák ami szellemi korlátoltságról tanúskodnak.
2020. ápr. 2. 11:24
 23/33 anonim ***** válasza:
10%
#23 miért? Miért élje le az ember olyannal az életét, aki vakon hisz egy kitalált lényben. Az isteneket emberek teremtették, minek tüntetjük ki bármelyiket is? Ha kívülállóként nézed ezeket a dolgokat, teljesen mindegy melyikről van szó. A Mikulás miben tér el bármelyik istentől? Kitalált, nem létező, ennyi. Tudományosan nem vizsgálható, csak az emberi hiszékenységet, butaságot használja ki.
2020. ápr. 2. 11:40
 24/33 anonim ***** válasza:
29%
11:40 számodra kitalált lény, de aki hisz benne, az vakon hisz egy szerinte nem kitalált Istenben. Nem lehet tudi kitalált-e, mindenkinek más a véleménye.
2020. ápr. 2. 11:54
 25/33 anonim ***** válasza:
13%
Egyszer volt nekem egy csaj, aki mindig istenről meg a klímavátozással összekapcsolható világvégéről beszélt! Annyi is volt... megmonftam majd ha kapok bizonyítékot megtérek, de addig nem! De szerintem az, hogy vallásos vagy nincs összefüggésben ezzel!
2020. ápr. 2. 11:55
 26/33 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező - vigyázz, mert lehet, sok trágár,becsapó privit kapsz, ne felelj, tele van a gyakori szánalmas alakokkal.

Élőben elér majd a szerelem. És olyan, aki nem a világnézeted,vallásod kezdi ki, hanem Téged szeret, amint vagy. És Te is őt szereted, amint van. Aki kikötéseket tesz- hogy így, meg úgy, mikulás stb., az csak üríteni akar, és azt veszélyben látja. A szerelem nem ezen a szinten van, ez csak a test, de az ember: test-lélek-szellem.

És nem baj, ha az igaz ember nem lesz vallásos, de SZERETITEK EGYMÁST, mert az igazi kapcsolat a szereteten túl kölcsönös elfogadáson és tiszteleten nyugszik.

2020. ápr. 2. 11:58
 27/33 anonim ***** válasza:
37%

De ha csak ünnepnapokon mész el templomba, akkor minek jössz azzal a szöveggel, h református vagy?

Nem is gyakorlod a vallást, nem érintett meg egyáltalán...akkor minek? Azért, hogy mondj még valami pluszt magadról?

2020. ápr. 2. 13:04
 28/33 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ne nagyon pasizz ebben az elkorcsult világban. Simán kihasználhatják aztán megdugnak. Kanos kecskék mindd. Azért olyan bunkóak.
2020. ápr. 2. 14:46
 29/33 anonim ***** válasza:
11%
Ja meg ne küldj senkinek képet mert megaláznak de ne mosolyogva 😂 Az még cinkesebb. Szóval ezt is kihasználják. Jobb vigyázni és felkészültebb lenni a katasztrófára.
2020. ápr. 2. 14:59
 30/33 anonim ***** válasza:
39%
Bocs kérdező, de te nem vagy vallásos. Nem értem miért jössz ezzel a fiúknak. Ez olyan, mintha azt mondatnád, vegán vagy, de csak havonta egyszer. Mi értelme van? :D
2020. ápr. 2. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!