Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jönnek be a pasiknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jönnek be a pasiknak a vallásos lányok?

Figyelt kérdés
Sziasztok Az utóbbi időben azt tapasztaltam,hogy amint megtudják a srácok hogy református vagyok elkezdenek távolodni..Ez miért van?

2020. ápr. 2. 07:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
27%

Azért ez a nem iszik azért nem teljesen igaz. Jézus is akkora party arc volt hogy bor volt a vére, azért az már teljesítmény. Sőt ugye úrvacsora meg mindenek, ott kell is kortyolgatni kötelező jelleggel.

2020. ápr. 2. 10:10
 12/33 anonim ***** válasza:
57%

Igazából ha ezért távolodik valaki, akkor nincs miről beszélni, nem neked szánta a sors. Ennyi.

Amúgy nem tudom a családodban mennyire konkrétan gyakoroljátok a vallást, de nem hiszem hogy vészes lenne a helyzet, talán a srácok sem tudják milyen szinten vagytok vallásosak.

2020. ápr. 2. 10:16
 13/33 anonim ***** válasza:
18%

Találsz majd ilyen héroszokat, magas intellektusú szakrális beavatottakat te lány, aki "egy asztali áldástól még nem jön zavarba" :) Eljön az idő, hogy megtalál a viszonzott szerelem.

"Kérve kérlek titeket, Jeruzsálem lányai, a gazellákra és a mező szarvasaira: Ne keltsétek, ne ébresszétek föl a szerelmet, amíg nem akarja!"

2020. ápr. 2. 10:20
 14/33 anonim ***** válasza:
20%
Mert a vallásosak nem bevállalósak a szexben.
2020. ápr. 2. 10:30
 15/33 anonim ***** válasza:
26%

Jaj én is találkoztam egy vallásos lánnyal egyszer. Aztán kijelentette, hogy ő csak házasság után hajlandó ágyba enni. Mondtam neki, hogy akkor köszönöm szépen a lehetőséget, szia!

Jelentem, még nem házas de már vagy három pasija volt és mindegyik megtöcskölte. Mióta külön költözött a szent családjától albérletbe, azóta ilyen. Úgy látszik a szülei akarták, hogy Szűz Mária maradjon.

2020. ápr. 2. 10:41
 16/33 anonim ***** válasza:
16%

Azért mert mindenki a hasonlóságot keresi egy párkapcsolatban a másokban.

Hasonló párral minimalizálható a konfliktusok száma a éeginkább, és maximalizálható a megértés mértéke.

Emiatt ha az életednek van egy ilyen megharozó része, amiben ők nem tudnak résztvenni, az akaratlanul is frusztrációnak ad okot.

Ettől még nem minden nem hívő férfit fogja zavarni.

2020. ápr. 2. 10:42
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Nem,én nem gondolom magam olyan embernek reformátuskent aki annyira gyakorolja a vallását,ünnepnapokon elmegyek templomba,de nem minden vasárnap.Az egyik hozzászóló jól írta,hogy lehet megrémülnek,mert azt sem tudják mivel jár együtt,ennek teljesen igazat adok.A vallásos emberekre nem szentként kell tekinteni,ők is szinte ugyan olyan emberek mint mások csak gazdagabb belső értékekkel.Vagy lehet,hogy azért előítéletesek,mint több hozzászóló is írta,mert régebbi tapasztalatokhoz kapcsolják az adott lányt.És nem riogatom vele a pasikat,az elején megkérdezem tőlük hogy hogyan tekintenek a vallásra,mennyire elfogadóak ezzel kapcsolatba,es ha lekezelően válaszolnaj,vagy nagyon nem tetszik nekik a dolog,nem folytatom velük az ismerkedést,mert tudom,hogy ha elítéli ezt a dolgot úgy sem folytatódna az ismerkedés sokáig.
2020. ápr. 2. 10:53
 18/33 anonim ***** válasza:
25%
Két dolog miatt. Az első, hogy sokszor az emberek olyan személyt tartanak vonzónak, akinek hasonló a gondolkodása, vallása. Én például örülnék neki. A másik, hogy lehet olyan atokásokat kell követned a vallásod miatt, amit sok fiú nem bír, modjuk lehet azt hiszik, hogy nem fekszel le velük házasságig vagy vagy egy-két dologba nem mész bele.
2020. ápr. 2. 10:59
 19/33 anonim ***** válasza:
12%
Szokásokat* hülye autokorrekt
2020. ápr. 2. 11:01
 20/33 anonim ***** válasza:
25%
Nekem kell az, hogy intellektuálisan is társ legyen. Aki hivő, az egy emberek által(!) kitalált dologban hisz, nem pedig gondolkodó emberként éli az életét, ez nekem kizáró ok.
2020. ápr. 2. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!