Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni-és környéki srácoknak miért nem jönnek be a teltebb lányok?
Nekem sem kell topmodell alkatú, csak legyen nőies formája, viszont a ducibbak nem igazán jönnek be, valahogy nem, de hát ha te teljesen jól érzed magad a bőrödben akkor mi a probléma ? :-)
Amúgy ez az egész ismerkedéses dolog egy nagy katyvasz, mert
ducibb lányoknak általában bármilyen fiú bejöhet, kevésbé válogatnak,de legyen kivétel így a fiúk 9/10 (90%)része bejön nekik.
vékonyabb, sportosabb lányoknak, csak a macsó/menőbb/sportosabb fiúk, ami a fiúk kb 2/10 (20%)részét teszi ki saccra.
Macsóbb fiúknak ugyan ezek a sportosabb lányok jönnek be, ez 9/10(90%) nél így szokott lenni.
Többi átlagos fiúból is még kb 7/10 (70%)nek ezek a vékonyabb lányok tetszenek.
Tehát a legnehezebb az a ducibb lányok helyzete mert kb a fiúk 3/10(30%) részének jönnek csak be, és az átlagos fiúk is nehéz helyzetben vannak mivel az ő 70%-uknak(7/10) nek is a vékonyabb lányok tetszenek de ők ezen lányoknak szinte kb 10/1 részének(10%-nak) jönnek be.
Én Debrecen környéki vagyok. Nekem tetszenek a telt lányok, ha mellé szép arc és gyönyörű mosoly párosul.
24/F
Imádom, ha egy lánynak/nőnek erős szexuális kisugárzása van!
Ilyet csak teltebb nők esetében tapasztaltam, a rozogák nagyon nem jönnek be - ráadásul debreceni vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!