Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Viszonylag normális ismerkedős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonylag normális ismerkedős oldalak/appok?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ismertek olyan oldalt vagy appot ahol lehet beszélgetni/ismerkedni, de a színvonal is elfogadható? 😅

L

2020. márc. 16. 12:39
 1/5 October15 ***** válasza:
82%

Hát nem a GYK. :D

Amúgy mire gondolsz színvonal alatt? Mármint alapvetően mindenhol emberek vannak akik hát vagy hülyék vagy nem, kétlem hogy bármelyik oldal szűrné, hogy az adott emberbe szorult e IQ és/vagy EQ. Vannak specifikus társkeresők de az még nem feltétlenül jelent színvonalat ugyebár. [Lásd a "kedvencem" anno volt vagy még mindig van az "elit társ" aminek a koncepciója az volt, hogy diplomások keresnek pasit/csajt. :D Hát... qrva jó hogy van mondjuk egy mérnök végzettsége de mellé nincs EQ vagy medkom és IQ 0. :D ]

2020. márc. 16. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Nekem leginkább a Badoo vált be, mert Tinderrel ellentétben ott olyanok is rád tudnak írni, akiket nem húztál jobbra.

És én valahogy mindig olyan emberekkel beszélgettem jókat, akiket még csak fel sem dobott az oldal, de ők valahogy megtaláltak.

Viszont ott is sokan kalandot keresnek, de mindenhol vannak különböző emberek, csak meg kell találni azokat, akikkel ugyanazt szeretnétek:)

2020. márc. 16. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. márc. 16. 17:14
 4/5 anonim válasza:
Az elsotalalkozas.hu -t tudom ajánlani. Rendes társkereső oldal, nagyon szűrve van a komoly társkeresőkre, van chat is, ott lehet simán csevegni a többiekkel, saját nemmmel is.
2020. márc. 17. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem irhatsz
2020. márc. 17. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!