Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam kellemetlenül ha flörtölnek velem?
Figyelt kérdés
Ismerkedési fázisban vagyunk egy sráccal és ugye sokat flörtöl velem, ami szerintem tetszik nekem egyrészről, viszont másrészről kicsit kellemetlenül érzem magam ilyenkor. Ez lehet amiatt, hogy még sohasem flörtöltek velem és nem tudom hogyan kezeljem a helyzetet? Ezt elmondtam a srácnak is és az írta néha azt érzi emiatt, hogy nem vonzódok a fiúkhoz, ettől őszintén szólva egy kicsit megijedtem, mivel szerintem teljesen hetero vagyok(vagyis nagyon remélem)2020. márc. 13. 19:35
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nincs még meg a megfelelő magabiztosságod.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is azért, mert nem vagy még olyan magabiztos a dologban. Nem mindenkinek megy csettintésre és ez így is van jól.
3/3 anonim válasza:
Én is kellemetlenül éreztem régebben magam, sőt néha most is. Elsősorban azért, mert ilyenkor nem tudok mit reagálni. Lány vagyok, de nem túl romantikus és nem annyira szeretem még párkapcsolaton belül sem a nagyon nyálas dolgokat. (Bár kinek mi a nyálas) Számomra ismerkedésnél ezért is zavaró. Ha veled is ez van az még nem jelenti azt, hogy nem vonzódsz hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!