Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen hol lehet lanyokkal megismerkedni?
Figyelt kérdés
Sokszor magányos vagyok, szívesen tennék ez ellen, de hiába megyek bulizni olyan lányt nem találok akivel kapcsolatot lehetne kialakitani. Előre köszönöm aki hasznos választ ad:/2020. febr. 29. 02:50
1/5 anonim válasza:
Lehet hülyén hangzik de a közösségi oldalak nem is annyira rosszak ilyen téren sőt hasznosak is. Én a barátommal pont így jöttem össze, hogy voltak Facebookon közös ismerőseink és ő rám írt. Igaz hogy képek alapján nem tudod milyen a belsoje de pont hogyha rairsz megtudhatod es ha nem jön be még kínos helyzetbe sem hozod magad. Szerintem próbálgass esetleg haverok lány ismerősei közül egy egyre rairni, es akár haverodat is megkerdezheted rola h mi a véleménye. Sok szerencsét 16l😁 (barátommal lassan 1 eve vagyunk együtt)
2/5 anonim válasza:
Hát bulikba nem is komoly kapcsolatért mennek. Bárhol tudsz ismerkedni, mondjuk a Facebookos ismerkedés olyan, hogy 1000-ből egyszer talán bejön, nem nagyon díjazzák, ha idegenek írkálnak, mert rengetegen megteszik napi szinten és unalmas.
3/5 anonim válasza:
Osztom az utolsó véleményét,az írkálás müködhet, de erősen a nagy számok törvénye alapján, tehát több száz ráírás után jó ha 1-ből lesz vmi.
4/5 anonim válasza:
Elméletileg itt is lehet... De ezenkívül szerintem társkeresőre is regisztrálhatsz.
Illetve tömegközlekedésen is. L.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Más vélemény?
2020. febr. 29. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!