Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ducibb" lányokat kedvelő srácok: kb. hány kiló az ideálotok átlagos magassághoz?
Többen írták itt, hogy a "ducik" tetszenek nekik. De ezt elég tágan lehet érteni. Átlag magasságú (kb. 165 centis) lánynál mit mondanátok kb. ideális súlynak?
17/L
165 cm-es lány, 45 kg-al anorexiás kategória
Az 50-55 kg pedig 20 alatti BMI, vékony
60 kg messze van a túlsúlytól, ami 65 felett jelenthető csak ki
#11-es!
Az anorexia még mindig mentális betegség és nem testalkat. .-.
5-9#
Szubjektíven. Olvasd már el a kérdést te eszement.
Ducibb lányokat kedvelő sracok, magyarul az a kérdés, hogy nekik mi a szubjektív véleményük, hogy nekik mi az átlag testsúly.
Esküszöm egyre jobban utálom az embereket, főleg ilyenkor. 🤦🏼♀
Lányok, szerintem ne menjetek annyira a külsőre, mint ahogy a mai korunkbeliek! Nem minden a külső! Lehetsz külsőre egy anorexiás kis topmodell, de attól még belül nem biztos hogy jó leszel. Ha elfogadó vagy őszinte és hűséges, és engem szeretne egy ilyen lány az sem érdekelne ha 90 kiló. Csak az egészsége miatt. Külsőre nekem max az arc számít, mert az alap vonzalom az kell, viszont én adtam volna már esélyt ducibb lánynak, csak róluk is kiderült hogy olyanok mint a többség.. Szivesen ismerkednék is akár teltebb lányokkal, de sajnos nekem nehezen megy, egyébként pedig nem érdekel mekkora a melle vagy sima-e a hasa, csak fogadjon el hibákkal együtt és szeressen!
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!