Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz olyan fiút találni aki tényleg ismerkedni szeretne?
Eddig akárhányszor beszéltem fiúkkal valamilyen internetes oldalon, mind azt mondták mennyire megszeretnének ismerni meg stb...de valójában egyik sem tett érte semmit egy pár sablonos kérdést leszámítva. Valahogy rögtön arra a bizonyos témára terelődött a beszélgetés, kicsit úgy éreztem, hogy csak "arra" mennek, pedig világosan megmondtam nekik, hogy én erre nem vagyok vevő, hanem én komoly szándékkal ismerkednék...miért olyan nehéz felfogni, hogy 16 évesen én nem erre vagyok kíváncsi hanem ténylegesen ismerkedni szeretnék?
Vajon én csinálok valamit rosszul?
16/l
Ha egy lánynak nem áztatom el a bugyiját az elso adando alkalommal, akkor megun, es ellaposodik az egész. Mondhatsz akármit, ez sok év tapasztalata.
Egy komoly kapcsolatnak pedig a szexualitás is a része. Ha ez nem tetszik, akkor te nem akarsz komolyat, csak társalkodónőt. Persze biztos lesz luzerka aki ebbe belemegy, meg "vár", de garantalom hogy ezzel kizártad az igazan vonzó és talpraesett fiúk 90%àt. Ha neked ez megéri, játszd a szüzikét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!