Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy bejon egy fiu de ha megszereztem mar nem kell?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár évben szinte mindig ez van. Tetszik, vonzó, érdekes járnék is vele de aztán rajovok, hogy mégse érdekel. Nem akarok mas erzeseivel játszani és ezért már nem merek ismerkedni.2020. jan. 15. 04:39
1/3 anonim válasza:
Még éretlen vagy. Pár év múlva nem lesz gond.
2/3 anonim válasza:
- Mert ahogy megismered, kiderül, hogy nem illetek össze.
- Mert csak vonzódás van, szerelem nincs. (Bár a szerelem kialakulhat idővel, ha mindketten komolyan gondoljátok.)
- Mert nem tudod, hogy mit akarsz.
- Lehet, hogy nem is akarsz egy hosszabb, komoly kapcsolatot még.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Nyugi, biztosan lesz majd valaki, aki komolyabban érdekel, és vele akarsz lenni.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen exem. Szerintem valami beütése volt, az anyja is diliházba került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!