Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz a profibb csajozók szerint, ha valaki neten
csajozik?
Figyelt kérdés
Mindig van egy olyan érzésem, hogy lenézik a netes csjozókat. Hogy gyávának tartják aki nem mer oda állni egy csaj elé és a szemébe nézni. Pedig elfelejtik hogy nagyon sok kezdő illetve visszahúzódób embernek sokkal könnyebb elöször neten ismerkedni, illetve lerendezni egy randit. Elöször is, mivel kap egy élő képet az illető személy, illetve egy élő ismeretet. Lehet élőben teljesen más lesz, viszont maga a téma illetve a beszélgetés, sokkal izgalmasabb lehet hiszen már két olyan emberől van szó akik neten megismerték egymást. Vagyis nincs az a kínos csend, ami megöli az egészet. És inkább neten derítsük ki azt, hogy a partnerünk nem hozzánk való, mint kidobott vacsi pénzen keresztül. Inkább kapjunk egy élőképet, ami lehet később megváltozik, viszont a pozitív csalódás lehetősége is fennáll. Netes csajozás kényelmesebb, nem kiabál senki a füledbe, nem loptat le senki annyira jó esetben. Ha még is, kezdő csajozó sikerélményként foghatja fel hogy 10/1 csaj legalább visszaírt, lekoptatta.
Én egyet nem értek. Ha neten képes vagy kommunikálni a lányokkal, akkor szemtől szembe hús-vér csajjal miért nem megy?
Én nem díjazom a netes csajozást, mert neten keresztül soha nem a valódi énjét mutatja az ember.
Nem hibáa mondják: "messziről jött ember azt mond amit akar"
Személyes beszélgetésnél szemtől szemben látod, hallod, érzed a másik embert, és akkor sem kell a kínos néma csendben beburkolozni. Akkor is lehet minden olyan témáról beszélni amit neten keresztül is beszélnél.
Nagyon sokszor van, hogy az ember nagyot csalódik a netes "randikban"
2020. jan. 6. 00:20
2/6 A kérdező kommentje:
Nálam a netes csajozás lényege hogy minnél jobban megismerjem az embert, aztán össze vessem a kettő énjét, illetve hogy egy negatív vagy pozitív előképpel induljak. Aztán pedig csalódjak. Nekem így sokkal pozitívan élményeim voltak, nyitottabbak voltak a csajok. Az a helyzet hogy én alapból félénk vagyok csajozni. Neten persze nagy a szám... Azt meg profiktól hallottam hogy miért jó ha randi előtt írunk...
2020. jan. 6. 00:25
3/6 anonim válasza:
Nem az. Csak sokaknak lételemük, hogy a frusztrációikat mások piszkálásával vezessék le, így mindig kell egy csoport, akiket tudnak inzultálni.
2020. jan. 6. 00:40
4/6 anonim válasza:
Nagyjából olyan neten csajozni, mint xboxon motorozni. Élőben beszélgetni meg mint igazából érezni a motort, az utat, stb. Az első sem égő, de azért van különbség na.
2020. jan. 6. 08:25
5/6 anonim válasza:
Kinek mi. Valaki így tud jobban, valaki meg úgy. Mi hónapokat beszélgettünk a párommal csak neten, mielőtt találkoztunk és mondhatom pozitív élmény volt. Már akkor is csodás embernek láttam azóta egyre jobban annak látom. Imádom.
Szóval igazából ez a netes ismerkedés sem mindig halott ügy. Illetve ha eleve szimpatikus személy akkor eleve neten is megy és akkor személyesen is menni fog.
2020. jan. 6. 10:04
6/6 anonim válasza:
Azért mert a neten mindenki más mint élőben. Nagy valószinűséggel nem azt az énjüket fogják mutatni mint a valóságban. A neten átgondolják mit és hogy akarnak "mondani", élőben ösztönösebben cselekszik az ember, nehéz leplezni.
Ez egy ismerkedésnek az az alapja, hogy azt mutasd aki vagy, ne azt akinek hiszed magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!