Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni olyan 16 éves sráccal, aki úgy csajozik hogy közben szinte szétpattan a stressztől? 36F
Stresszel, pánikol és hadar, mert a haverjainak van csaja, neki nincs, ezért már az osztálytársai is lúzernek könyvelték el...ezért stresszel.
Azt mondják: 1. Ne mondj baromságot a lányoknak, 2. nem számít mi lesz, pedig igazából nagyon számít mert így lúzer marad egész életében, mert bénán csajozik. Hja ez az unokaöcsém...
Szerintem ne akarjon ennyire erőszakosan "becsajozni". A nagybátyákra általában hallgatunk, szerintem mondd meg neki, hogy adja önmagát és ne stresszeljen ezen, mert ha nincs barátnője, attól még nem lúzer. Aztán úgyis lesz valaki aki megtetszik neki (talán most is van), előtte is igyekezzen önmaga lenni. Ennyi. Nem biztos, hogy mindenkinél minden azonnal összejön - gondolom - de attól még ha úgymond lenyugszik, sokkal nagyobb eséllyel talál barátnőt, szerintem. Ez meg csak magán vélemény, de nincs elkésve semmivel, teljesen oké hogy nincs minden 16 éves srácnak barátnője. (Mi lenne velünk, szingli csajokkal akkor? :D)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!