Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszahúzódóbb Lányok! Akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódóbb Lányok! Akik nem olyanok vagytok mint a többség. Nektek kellene ilyen fiú?

Figyelt kérdés

Szóval pár szóval leírva, magányos, sose voltak igazi barátai, 0-24 egyedül van, nem szereti a tömeget, félénk, sok hiába van hasonló, viszont szívből tudna szeretni egyetlen egy lányt egy életen át, nem az érdekli hogy mekkora melle és segge van a lánynak, hanem szeretetre vágyik (persze azért az arc számít valamit, ez alap). Nem jár bulizni, nem az az élet célja hogy a leg nagyobb luxusban éljen gazdagságba, csak legyen egy párja, aki szereti, őszinte és hűséges hozzá, akit megölelhet amikor csak akar. Én ilyen vagyok, sokan dícsérnek, mégsem kellek senkinek, a másik fele pedig leszid, sőt még idősebb 50 körüliek is, hogy milyen szégyen hogy fiatal koromra meg akarok maradni egy lány mellett. 3 barátnőm volt (igazi) és rengeteg netes csalódásom (neten ismerkedek, élőbe oda se mernék menni egy full ismeretlenzhez) átvertek, kihasználtak. Én szerettem hogy az eddigi barátnőim hozzám hasonlóan, lelkileg kicsit szarul voltak, én pedig szerettem őket, vigasztaltam simogattam stb, és nekem ez tetszett. Mondjuk az a része amikor rendbe jöttek és akkor már nem kellettem elég szar volt. Nem vagyok túl magas, 171 vagyok és KB 80 kiló körül lehetek, (mondanám hogy plusz-mínusz, de tudom hogy az plusz lenne:D) tudom hogy nem a külső a lényeg, külsőre talán a kék szemem az ami tetszeni szokott másoknak.. Illetve januárba leszek 19.

Lehet hogy a mai világba furcsa, de ameddig egy netes ismerősöm szidta a barátnőjét hogy mennyi szivet küld neki messengeren, én rohadtul irigy voltam, szeretek ölelkezni összebújni, féltékeny típus vagyok, akár ha más fiúval beszél a barátnőm, van aki szerint undorító ez a k"isajátítás", olyannal persze nem is lenne érdemes összejönnöm, ezért is illene mellém olyan lány, aki ugyan arra vágyik, együtt lenni, össze bújni, nekem sem lenne rossz ha lenne aki elrángat itthonról valami kisebb közös programra vagy ilyesmi. Tudom hogy a mai világba az én fajtám elég taszító, egyrészt a lányoknak sem kell az ilyen nyálas kapcsolat ahol kötöttségeid vannak és meg kell maradnod egy pár mellett, és a visszahúzódó embereket is inkább energiavámpírnak hívják, de tudom hogy vannak kivételek, végülis valahol mindenkinek van párja. Csak kíváncsi vagyok itt van-e olyan aki az ilyen fiúkat nem a föld alá szidja le :D Sajnos egyenlőre engem csak olyan lányokkal dobott össze a sors, akik vagy szándékosan lenéző flegma természetűek, vagy átverik az embert és szórakoznak egy sort. Így utólag elnézve ahogy eldobtak, szerintem egy percig sem szeretett igazán senki ebbe az életbe, szóval sikeres "találataim" voltak eddig :D

Fiúk is nyugodtan írhatnak véleményt, hozzáfűzést, ameddig normálisan le tudják írni.

Köszi ha végig olvastad, no offense.

2020. jan. 2. 21:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
96%

Vagy mi lenne HA

- a barátom szeretne engem, én is őt, hűségesek lennénk egymáshoz, mindeközben nem zárna búra alá?

- Mindketten elmehetnénk bulizni, akár együtt, akár külön, mindeközben a barátainkkal szórakoznánk és nem az ellenkező neműeket próbálnánk felszedni?

- ha meglenne a kölcsönös bizalom, ami minden kapcsolat alapja?

2020. jan. 3. 20:12
 22/22 anonim ***** válasza:
88%

Jössz azzal, hogy ez az átlag?

Persze, minden lány kiteszi mindenét meg olyan könnyűvérű..

Talán nem a bordélyházakban kéne keresni lányokat, meg nem olyan lányba kéne beleképzelni mindent, amit szeretnél, akin instáról tetszett meg egy bikinis képről.

Ennyierővel én is besorolhatnálak az átlagba. Te az a tipikus szexista pasi vagy, akinek a nők csak tárgyak. Hiába nem vagy az.. De úgy beszélj másokról, meg sorolgass átlagba, hogyha veled tennék meg az hogy esne?

Neked nem barátnő kéne először, hanem egy megvilágosodás. Hogy működik a világ, milyen emberek élnek benne.

Nem értem amúgy miért lettek ennyire leértékelve az előttem válaszolók például azt hiszem a #13-as. Nagyon jó válaszokat írtak. Segíteni próbáltak.

Most arra vártál, hogy erre a kérdésre olyan válaszok jöjjenek, hogy jajj de cuki vagy nekem tökre tetszenél, pont ilyen pasit keresek awhh.

Én se akarok rosszat. Nem is vagyok az a fajta, aki bántani szeretné a másikat.

De engem mások a csendes kategóriába sorolnak, ami igaz is részben. De ettől vannak barátaim. Járok el helyekre, tudod a discon kívül meg a bulikon kívül vannak más helyek is, például egy csendes park.

Ha az én barátom ilyen lenne, hogy nem engedne barátokkal, bezárna, féltékenykedne még több pánikrohamom lenne. Ha nem adod meg a bizalmat, amire egy kapcsolat épül, nem csoda, hogy nincs egy "normális" lány, aki veled lenne.

2020. jan. 3. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!