Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BadKiwi kérdése:
Mit is jelent pontosan az, ha viszonyod van valakivel?
Figyelt kérdés
Szóval adott egy fiú,akihez vonzódom. Ő leszögezte,hogy csak privát viszonyt szeretne(nincs senkije) és nem kapcsolatot. Én elgondolkoztam,és rájöttem,hogy fogalmam sincs mi is az a viszony dolog. Ez olyan,mint a barátság extrákkal? Itt a párok férre léphetnek,mert nem számít megcsalásnak?2020. jan. 1. 23:33
1/3 anonim válasza:
Ez kb. az "összejárunk dugni" kategória.
2/3 anonim válasza:
Én megkérném, hogy fejtse ki neki mit is jelent a "privat viszony"
3/3 anonim válasza:
Ez nem kb. Ez konkrétan az "összejárunk dugni" kategória
Nyilván arra jó vagy hogy éjszakánként melegítsd at ágyikóját de az hogy felvállaljon és a barátnőjeként mutasson be már derogál
Így gyakorlatilag ugyanolyan szabad ember aki bárkivel bármikor bárhol
És pluszba még van neki egy állandó hálótársa akit előkap ha úgy van kedve
Nekem ezek a sunyiskodós titokzatos rejtőzködős nulla elköteleződéssel járó dolgok nem jönnek be
Egyrészt mert semmi értelme
Másrészt mert nem működőképes hosszútávon
Rövidtávon se nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!