Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda lányként hol érdemes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda lányként hol érdemes ismerkednem?

Figyelt kérdés
Nem, nem csak én gondolom így, mindenki mondja, milyen csúnya vagyok.
2019. dec. 30. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem olyan egyszerű. Figyi, ha az arcod helyes, akkor nincs gond. A belső többet ér hidd el nekem. És miért lennél csúnya? Aránytalan az arcod vagy nem tudom..?

Mert az ha nincs rajtad smink és nem jársz haspólóba meg ilyen kihívó szarokba mint valami utolsó utca sarki, és nem állsz be a többiek közé a sorba, attól még nem leszel csúnya, csak mersz Önmagad lenni. Kiváncsi lennék rád, hogy te miért mondod

18f

2019. dec. 31. 17:09
 12/18 A kérdező kommentje:
11# Nem csak én mondom.
2019. dec. 31. 18:26
 13/18 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, ha gondolod beszélhetünk, és akkor elmondom a véleményem rólad ha kicsit megismerlek. Meg talán kis önbizalmat is adok ha elmondom a külsőd előnyeit, bár még mindig nem az a lényeg.. Szóval írj ha szeretnél, és meséld el szerinted mik azok a jó és rossz dolgok amiket tudsz magadról, vagy amit rád mondtak.
2019. dec. 31. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Mi a fa**nak sajnáltatod magad? Mindenki próbál neked itt segíteni, te meg egyből lehurrogod őket. Mit vársz az élettől, ha csak rinyálni vagy képes? Az ilyen emberek komolyan meg is érdemlik a sorsukat.
2020. jan. 19. 16:45
 15/18 A kérdező kommentje:
Senkit nem hurrogtam le.
2020. jan. 19. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Küldenél egy képet? Őszinte véleményt mondanék. Legtöbben suliban vagy munkában találnak valakit. Randi oldalak felejtősek szerintem.
2020. jan. 19. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:
56%
11-es vagyok, kép kunyerálásnak semmi értelme, de amúgy meg a segítségnek sem, én is szivesen megismertem volna beszéltem volna vele, de a kérdező nem kér a saegítségünkből..
2020. febr. 1. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is ronda vagyok..... Engem a lányok utasítanak el.... Szerintem engem nem ismersz... Ha gondolod, akkor ismerkedhetnénk, úgy is barátnőt keresek...
2020. febr. 27. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!