Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ennyire szerencsétlen ilyen téren?
Már elég sok fiúval beszélgettem itt(igen, tudom nem társkereső stb) és mindegyik nagyon aranyos volt,(persze volt néhány bunkó is, de most nem róluk van szó) az írásuk alapján tökre tetszettek, ám amikor képet küldtek, akkor külsőre egyáltalán nem jöttek be, és nagyon rosszul éreztem magam, amikor megírtam nekik, hogy "bocsi, de nem jössz be" :( Pedig nagyon örültem, hogy végre tudtam hozzám korban közelállóakkal(17-19) beszélgetni, és mindegyiknek ez lett a vége... Amikor élőben beszéltem fiúkkal akik külsőre tetszettek, ők mind bunkók voltak. Ez örökre így lesz, hogy aki bejön nekem külsőre az bunkó, aki meg nem az meg nagyon aranyos és tök jól el tudunk beszélgetni? (persze tisztelet a kivételnek)
Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hogy nem tudok párt találni?
Természetesen nem vagyok álszent, tudom hogy én sem vagyok külsőre tökéletes, de nálam számít, hogy tudjak külsőleg is vonzódni a másikhoz, mert szerintem az az alapja mindennek :)
17/l
Nos, én találtam már itten olyan egyedeket, aki külsőre-belsőre bejött, viszont nekik meg valószínűleg én nem, mert csak barátság lett a vége mindegyik ilyennek. De legalább lett pár nagyon jó barátom.
Azért többségben nálam is az volt, hogy teljesen jól eltársalogtunk, majd pedig amikor átmentünk beszélgetni máshova, rájöttem, hogy hopszika. Hát... izé.
De amúgy én nem is társkereső szándékkal írtam/írtam vissza az emberkéknek soha. Csupán beszélgető szándékkal.
Párt még én se találtam itt, nem is itt szeretnék, viszont nagyon sok embert itt ismertem meg, akik sokat jelentenek nekem.:)
Abba zúgsz bele, hogy van egy virtuális beszélgető partnered. Nem állsz még készen egy komoly kapcsolatra, ha virtuálisan bejön valaki, de ha látod a képét, már nem. Még úgymond álomvilágban élsz, sokat számít neked a külső, ugyanakkor már lerázol valakit, ha nem tetszik, esélyt sem adva, hogy megkedveld, vagy másképp vélekedj róla.
"Vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen hogy nem tudok párt találni?"
Ezt röhejes egy tini szájából hallani. Millióan vannak egyedül 30-40-50 évesen is. Az meg, hogy csak azért gyere össze valakivel, mert vágysz egy kapcsolatra, nem vezet jóra. Ebből is látszik, hogy nem megy még ez neked. Majd jön, akinek jönnie kell, ne erőltesd, helyette fejlődj az emberi kapcsolatok terén.
Nem, nem lesz így örökre, amennyiben felnősz annyira, amennyire kell ehhez. Nem leszólni akarlak, csak fiatal vagy még és nem állsz készen.
Nem írtam azt, hogy miután képet küldött már nem beszélgetünk tovább :)
Mindegyikükkel beszéltem utána is, viszont valamiért nem sikerült megváltoztatniuk a véleményemet több hetes beszélgetések után sem
Tudod a mai világgal az a baj hogy a fiuk csak dugni akarnak, a lányok meg csak a magas macsót keresik, és senki nem jön be nekik. Így ebbe a világba nem csoda sajnos hogy senki nem tetszik nektek. Aki szeretne azt leszarjátok mert nem olyan stílusb*i mint a legtöbb meg nem jár buliba, de aki a szemetek előtt csal meg titeket az után szaladtok mert milyen "helyes". Hát a külső nem minden. És nem, nem csak te vagy szerencsétlen, mert ez nem szerencsétlenség hanem a tipikus kislányos "külsőre megyek válogatok" dolog, ahol 10 fiúból csak egy tetszik de ő is bunkó :D Sajnos ismerem már a mai lányokat. Anyway, a lényeg hogy ne külsőre menj, ez a leg fontosabb. A külsőre az a lényeg hogy az arc valamennyire fogjon meg ez természetes. Ha tudnád mi fiuk mennyit csalódunk..! A multkor egy 19 éves lány csesztett, 19 évesen gyereke van, igy ugy szeret engem 2 mondat után, vagdossa magát reggel 6 ig maradtam fent vele hogy ne bántsa magát, de közbe más fiukkal szórakozott. A legtöbb kamuzik, van aki félmeztelen haspólóba meg minden szarba mutogatja magát, a legtöbb flegma bunkó kislány aki azt se tudja milyen az igazi szeretet, a maradék meg szimplán csak szórakozik.. Ilyen a mai világ... kitartás, és máskor fontold meg megbántod-e a másikat ha valami nem tetszik rajta, vagy próbálsz engedni a szivednek :)
18F
(Bár első hónaptól 19 szóval amelyik jobban tetszik :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!