Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire lehet veletek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire lehet veletek szórakozóhelyen, buliban megismerkedni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ott laza kapcsolatot lehet elsősorban kialakítani,egyéjszaka után megy mindenki a maga dolgára
2019. dec. 17. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha flörtölésre gondolsz, akkor velem speciel nehezen. Szórakozóhelyekre mindig barátokkal megyek kimondottan azért, hogy velük jól érezzem magam. Ha valaki ismerkedni odajön hozzám és kölcsönös a szimpátia, akkor csatlakozhat a társasághoz. De olyat sosem csinálok, hogy kettesben félrevonulok valakivel.
2019. dec. 17. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Mivel van barátom így sehogy. De ha nem lenne sem lehetne, max olyan helyen ahol nem ordít a zene. Bulikban, pedig hát elég hangos, én meg nem vagyok ordibálós típus.
2019. dec. 17. 18:36
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Hát velem meglehetősen nehéz lenne, mivek nem járok ilyen helyekre 😂 amúgy szerintem nem ott érdemes komolyan keresgélni, valószínűleg csak futó kapcsolat lenne.
2019. dec. 17. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Velem könnyen:D.Meg egyébként a lányok többségével úgyszintén.Odamész mögé táncolni,ha nem hagy ott már nyert ügyed van.Utánna kihívod beszélgetni/cigizni.Csak sajnos az ilyen ismerkedésnek általában nem egy tartós szerelem a vége.De összességében ,magamból és a barátnőimből kiindulva könnyű buliban ismerkedni.
2019. dec. 17. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Buliba nem komoly kapcsolatot megyünk keresni. Ott nem találsz normális kapcsolatot, hacsak nem egyéjszakásat akarsz.
2019. dec. 18. 15:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem egy éjszakást keresek.

Rendes kapcsolatot szeretnék.

2019. dec. 18. 18:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik fo oka annak, hogy bulizni jarok, az pont ez, hogy hatha lesz valaki😂 Eleg nagy altalanositas hogy csak egyejszakas dolgokra kaphatoak a lanyok...
2019. dec. 18. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak punk koncertekre meg ilyesmi helyekre járok, ott elég fura emberek vannak, de haverkodni jól lehet. Én csak azt szoktam első sorban, aztán megkeressük egymást facen, dumálgatunk, ilyenek, és vagy kialakul vmi, vagy elhal a beszélgetés.
2019. dec. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!