Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka hogy egyszer sem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy egyszer sem volt barátom? L/18

Figyelt kérdés

18 éves vagyok egyszer sem volt még barátom.Em volt kapcsolatom.

Sportolok, kezilabdazok.

Jó tanuló vagyok.

Nem járok bulizni hétvégente,nem iszok alkoholt, nem dohányzók.

Magas vagyok, közepes hosszú barna hajam van.

Követem a divatot.stb.

Nem tudom mi lehet a baj, nálam ,, csúnyább,, lányoknak már barátjuk van, nekem még senki sem.

Néha magányos vagyok.

Tippek

2019. dec. 11. 19:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
55%

Kepzeld, el lehet am menni a bnokkel beulni valahova ahol a korosztalyod van, es nem muszaj alkoholt inni. Lehet inni almafroccsot pl (almalé es szoda) vagy kolat. Ez mar egy lepes lenne. Lehet a bnoid ismernek par sracot es egy csoprlortba verodnetek es dumalnatok.

De abban sincs semmi rossz, ha valaki iszik egy malibualmat, vagy vodkalimeot. Nem fogsz berugni tole, es ha tudod a merteket segit ellazulni. Az alkohol jotekony hatasa hogy oldja a gatlasokat.. Ismetlem, nem kell berugni hozza.

De ha tenyleg nem akarsz meg egy poharral sem inni, addig tuti nem nem lesz senkid amig nem mesz emberek koze, vagy pl közösségben (iskolaban) nem leszel nyitottabb.

2019. dec. 13. 13:41
 22/22 anonim ***** válasza:
62%

A kérdező nem akarja eléggé ahozz hogy cselekedjen is.

Tehát nem vágyik úgy a szerelemre mint a fuldokló a levegő után..

2019. dec. 14. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!