Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy egyszer sem volt barátom? L/18
18 éves vagyok egyszer sem volt még barátom.Em volt kapcsolatom.
Sportolok, kezilabdazok.
Jó tanuló vagyok.
Nem járok bulizni hétvégente,nem iszok alkoholt, nem dohányzók.
Magas vagyok, közepes hosszú barna hajam van.
Követem a divatot.stb.
Nem tudom mi lehet a baj, nálam ,, csúnyább,, lányoknak már barátjuk van, nekem még senki sem.
Néha magányos vagyok.
Tippek
A szempontok, amik alapján jellemezted magad, elég általánosak. Nem tudunk meg sokat arról, hogy milyen érzelmi és viselkedési mechanizmusaid vannak. Ezen rengeteg múlik. Akár még annál is, hogy hogyan nézel ki. Tudom, közhely, de fontos a kisugárzás. És tekintve, hogy láthatólag ennyire frusztrál téged, hogy nem volt még kapcsolatod, ez görcsössé tesz, és nem tesz jót a kisugárzásodnak.
Én 20 éves vagyok, és nekem sem volt barátom még, legalábbis nem komoly. Korábban bennem is volt emiatt görcs, de az a helyzet, hogy azt vettem észre, hogy mindig akkor szoktam a legjobban tetszeni férfiaknak, amikor nem akarok tetszeni, mert laza vagyok. Persze természetes igény, hogy szeretnél szerelmes lenni, és hogy szeressenek, de ez nem olyasvalami, amit siettetni lehet.
Dolgozz magadon, hogy mikor megérkezik az életedbe AZ a személy, akkor a lehető legjobb formádat add. Merülj el valamiben, amit szeretsz. Írtad, hogy sportolsz, ez egy jó kiindulási alap lehet. Akár lehetséges, hogy épp egy meccsen ismered majd meg.
Nyugi, és sok sikert!
Nem tudom mi a háttér, amennyiben zárkózottabb vagy nehezen elegyedsz szóba másokkal stb, viccen kívül igazat kell adjak annak aki azt mondta igyál, ez egy szar megfogalmazás nem tagadom de a lényeg ott is ott van.
Az alkohol kis mértékben persze, ellazít, úgymond felszabadít, könnyebben tudsz majd feloldódni ami segíthet az ismerkedésben. Egyetlen, ugyan elég nagy hátránya hogy tudnod kell mi az a szint ameddig érdemes elmenned és mi az ahol meg kéne állni, azt meg inkább úgy ajánlom kitapasztalni hogy ott van veled valaki aki azért figyel rád nehogy túl messzire menj. Btw ha nagyon rástresszelsz hogy neked nincs barátod valszeg nem is lesz, ez kb egy törvényszerűség, ha valamit görcsösen akarsz akkor ha bele gebedsz is akkor sem kapod meg. Engedd el a dolgot, éld az életed, Érezd jól magad és majd jön aminek jönnie kell. További szép napot, remélem segítettem :)
Ezek mind az okai, hogy nincs barátod, amiket felsoroltál.
Ezért, ne sportolj, ne kézilabdázz.
Legyél rossztanuló.
Járj bulizni, igyál alkoholt, dohányozz.
Ne legyél magas.( Ja, ezen nem tudsz változtatni, bocs)
Fesd szőkére a hajad, és vágasd le rövidre.
Ne kövesd a divatot.
Csak ennyi, és máris lessz pasid!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!