Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek még így is tetszhe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még így is tetszhetek neki?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, aki sokat szokott nézni engem, legyen Mari.De én haverjaimmal poénból azt mondtam egy (szerintem) nem szép lányra, hogy a csajom és ezen röhögtünk (Legyen a neve Gizi).Aztán másnap (ma) elment előttünk Gizi, és mondták a haverjaim hogy jé nézd, itt a barátnőd, és ezt hallotta az a Mari, aki tetszik.Aztán hangosan mondtam, hogy hallja a Mari aki tetszik, hogy nemár lebuktam stb. Szerintetek így is tetszhetek a Marinak?

2019. nov. 29. 21:35
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A tetszés nem azon múlik hogy van e barátnőd vagy nincs.
2019. nov. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!