Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem Billie Eilishba. Most mit csináljak?
20/F
Sajnos a kérdés komoly... Idén nyáron kezdtem el hallgatni a zenéit és már akkor feltűnt, hogy olyan a hangja, mint egy angyalnak... Aztan láttam róla képeket, és basszus az a haj, azok a szemek,.az a száj... Egyszerűen tökéletesen csodaszép...
Interjúkat csak ritkán nézek róla, mert fáj látni, hogy nem mellettem van, de a beszédhangjáért, a stílusáért, a nevetéséért is oda meg vissza vagyok...
A számait mindennap hallgatom mindenesetre. Az össszeset imádom és soha nem volt rám még egy előadó, egy album, egy zeneműfaj sem akkora hatással, mint amit Billie képvisel.
Tudom, hogy húszévesen gáz már ez a fajta rajongás... Hogy tudom magam túltenni rajta? :/
Billie sokkal szebb mint ahogy kinez. Nezzezek meg az ocean eyes klipet, igaz ott 13 14eves, de tokeletesen latszik hogy milyen gyönyörű. A szeme es szemoldoke fullra emlékeztet cara delevingnere.
Az mar az image es a szemelyisege resze hogy igy oltozik. Szandekosan nem akar tucat lenni, nem akarja hogy a testérol cikkezzenek, ami amugy eleg jo(kerekded)
De a tehetsege megkerdojelezhetetlen. Es az sem igaz hogy 100ilyen hangú van..
Az x faktorunk 10evadanak osszes gyoztesenek egyutt nincs ilyen tehetsege mint neki.
Na túltetted magad rajta?
Amúgy ez az érzés van, csak nem kell túl komolyan venni. Élvezd ki a rajongást, aztán előbb utóbb elmúlik. Ne nevezd szerelemnek.
Nyugi nem vagy egyedül :-D
Én is 20 vagyok és szerintem is nagyon szép. Mikor tavaly haverok mutatták egy klipjét mondom dikk ki ez te
Aztán kíváncsiságból néztem róla még képeket és hát ja. Szerintem egyáltalán nem átlag mint ahogy itt írják és nem lehet mindig ilyennel találkozni az utcán,persze a szépség szubjektív dolog.
Nem tudom megmagyarázni igazából mi fogott meg benne de valami nagyon,egész nap el tudnám bámulni az arcát. Pedig van kapcsolatom,de nem tudok mit csinálni,titkos celebrity crush :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!