Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer láttam és beleszerettem akkor elvehetem feleségül?
Figyelt kérdés
A kérdés nem vicc. Tényleg így volt. Szerintetek igent fog mondani?2019. okt. 1. 18:17
2/6 anonim válasza:
Ha ő is akarja, akkor igen.
Ha viszont 5-10 év házasság után megbánod, nos barátom, akkor visszanyal a fagylalt...
3/6 Debreceni Évi válasza:
Nemet fog mondani sőt bolondnak fog gondolni vagy elmebetegnek.Ha többször is tudsz vele találkozni esetleg rá tudsz írni facen akkor először is puhatold ki hogy egyáltalán tetszel e neki és ne ugord át a randizás és találkozások izgalmát.Esetleg jelezheted neki hogy komolyak a szándékaid de ajtóstól ne ronts a házba
4/6 anonim válasza:
Elveheted. Csak elég nagy az esélye,hogy nemet mond.
5/6 anonim válasza:
Egyszer láttad és feleségül akarod venni?
Nem is beszéltetek még soha?
Tehát nem is ismered a lelkivilágát?
Szépnek találtad és hajde-hurá jó lesz feleségnek?
Valószínű, hogy beleegyezik a találkozásokba, randevúkba, de ezt is csak akkor, ha nem vallod be a házasodási szándékodat. Különben úgy faképnél hagy, mint Szent Pál az oláhokat.
Ffi.
6/6 anonim válasza:
Ez csak testi vonzalom, nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!