Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gamer csajok ti azért szerettek vagy szoktatok kirándulni vsgy ilyesmi?
Nem aggatom magamra a gamer jelzőt,de tény,hogy sokat játszom.Osztállyal,haverokkal szoktam menni kirándulni vagy csak úgy valahova,de nem sokszor.Kirándulni nem nagyon szeretek rossz élmények meg a hülye fejem miatt,érts úgy,hogy a legtöbb kinti dologtól rettegek pl.tömegközlekedési eszközök,idegenek,bogarak,madarak,magasság..stb.
Legjobb barátnőmhöz szoktam menni pl.szünetekben,ő általában kirángat a szobából.Estig a városban szoktunk csavarogni és közben marhaságokat csinálunk.Most kondiba is járok vele,mert elég szar az egészségem(nem vagyok kövér csak a vitamin-és vashiány földi megtestesítője,illetve a vérkeringésem is katasztrófa).
Persze, sokat mászkálunk a barátnőimmel, kirándulni, kávézgatni stb:)
20/L
Néha rám jön a mehetnék és akkor kimegyek sétálni egyet a közelben lévő erdőkbe de az előre leszervezett kirándulásokat meg túrákat nem szeretem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!