Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akik szeretnek sétálni, kirándulni és természetkedvelők is?
Egy lányban nagyon pozitívnak tartom, ha szereti a természetet és mondjuk szeret sétálni a természetben. Már csak azért is, mert én általában ha megyek valahová és romantikusnak tartom, akkor egyből felírom egy listámra, hogy hol volt, és így majd egyszer azt a lányt eltudom oda vinni és ez engem és remélem őt is nagyon boldoggá tenné.
Mi a véleményetek erről? Szokták az ilyenfajta "előrelátást", kedveskedést díjazni?
17\F
Én sokszor elmegyek otthonról ha úgy van mert fotozok (hobbi szinten, és csak teloval szóval semmi komoly)
De szerintem sokan szeretik
Szerintem nagyon jó ötlet a közös kirándulás. Jókat lehet közben beszélget i és, ha csönd is van, nem feltétlenül lesz kínos, lehet a természet figyelésére is fogni. :) szóval én sokkal jobbam díjazom, mint a mozizást a kezdetek kezdetén, ahol sok beszélgetesre nincs lehetőség, de megy az idő
19l
Kicsi korom óta imádok túrázni! Leginkább az a rendes természetet szeretem és nem az odaépülteket.
Mindig jó érzés kint sétálni a szabadban.
Elég romantikus, ha csak te meg a párod vagytok és közvetlen tudtok beszélgetni.
Talán ősszel és tavasszal a legjobb kirándulni, mert akkor nincsenek olyan sokan és ekkor a legszebb a táj is.
Egyértelműen díjaznék egy ilyen tettet.
L/17
Személy szerint én is szeretek kirándulni, nem is elsősorban a természet és a friss levegő miatt (azt látok eleget) hanem mert ott lehetek macinaciban és a mindenkori barátomtól sem várja el a társadalom, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Szerintem ezért kényelmes kirándulni és jobban összekovácsolja a párokat.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!