Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok (akár fiúk is) miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (akár fiúk is) miért jó hogy beálltok a képzeletbeli sorba, és legtöbben ugyan olyanok vagytok?

Figyelt kérdés
Mivel én introvertáltabb, visszahúzódó fajta vagyok én csak neten "próbálkozok" beszélgetni ismerkedni, ami nekem elég nehéz, de csak ugyan azt látni mindenhol, minden lány haspólóba, vagy valami kihívó ruhába félmeztelen pózol, egoista insta hercegnők, ha nem bulizol nincs meg a leg újabb Ifos telefonod már lenéznek, benne vannak akár alkalmi szexbe is, a srácok is csak felső testet mutogatva vagy valami másik hülye trendi módon fotózkodnak meg viselkednek, MI EZ?? Hol vannak az olyan lányok akik egy nyugodtabb, elfogadó hűséges kapcsolatot akarnak? A sok trend meg közösségi oldal nagyon elvette az emberek eszét, engem pedig jóval idősebbek néznek le azért mert én már 18 (lassan 19) évesen komoly kapcsolatot akarok, és SOHA nem voltam és nem is leszek alkalmiba. Ez normális? Mert szerintem nem. Ha a legtöbb ember ugyan olyan (sajnos) attól még nem kéne lenézni azt aki bulizás helyett, inkább öszebújna a barátnőjével és vele töltené a napot O_o Persze ez az ő bajuk, de annyira elszomorító hogy egyáltalán nem találok olyan lányt aki tényleg azt akarná, amit én.. :/ Akik nem úgy gondolkodtok mint a "tömeg", ti mit gondoltok az olyanokról?
2019. nov. 23. 14:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
46%

"Dedós" mondja az aki egyből azzal vág vissza hogy "anyukád büszke rád". "Nyomoronc" mondja az, aki mondvacsinált okokkal emberek tömegeit akarja kínozni.

Ne itt vinnyogj hanem menj el pszichológushoz.

2019. nov. 27. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!