Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (akár fiúk is) miért jó hogy beálltok a képzeletbeli sorba, és legtöbben ugyan olyanok vagytok?
Nos
Vannak ilyen lanyok is, csak nehezebb oket/minket megtalálni a fentebb emlitett indokok miatt.;)
Ha itt is hisztizel és a társadalmat kollektíve hibáztatod jobb lesz? Egyszer nem írtad le érdekesen hogy neked van-e bibid, csak mindenki másnak van.
By the way, introvertált vagyok, kevés baráttal, voltak rossz kapcsolataim még se hibáztatok senkit. Eljártam magamban otthonról és életvidám voltam mindig is.
Egy idő után már az egyedi és különleges lesz a kapós a lányok körében is. Egy kapcsolatot se lehet erőltetni.
22/f
Ennyi erővel akkor meg ettől még neked se kellene lenézni azokat, akik mondjuk szeretnek haspólóban bulikba járni, és nem vetik meg az alkalmi együttléteket sem. Mert így most problémázol azon, hogy hol vannak a "normális" lányok, és hogy mennyire lenéznek téged azért, mert te nem egy bulizós típus vagy, miközben te meg őket nézed le, mert milyen már az, ha valaki meg így akarja élni az életét, nem? Mivel te is itt vagy, és nem csak mutogatod magad, így tuti van olyan lány is, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te. Zsák a foltját, tudod. De ettől még az általad leírt embertípus se feltétlen rossz. Az ilyen embereknek is lehetnek jó kapcsolataik, és az meg, hogy mutogatják magukat, hát tegyék, legalább szeretik a testüket. Sok tininek idáig eljutni is nehéz.
Régen én is lenéztem minden olyan embert, aki nem úgy gondolkodott, mint én, de aztán megálltam, és megkérdeztem magamtól, hogy mégis miért számít nekem az, hogy más hogy éli az életét? Tinik, fiatal felnőttek, a saját döntéseik alapján cselekednek, nem foglalkoznak más kritikájával, elkövetik a saját hibáikat, és élik az életüket, csak úgy, mint mi is. Lehet, hogy évek múlva úgy fognak visszatekinteni erre az időszakra, hogy "Úristen, nem hiszem el, hogy tényleg ilyeneket csináltam", de most még élvezik, és ez nem értem neked miért fáj. Csak mert te nem értesz egyet ezekkel, még nem kellene úgy kezelned őket, mint valami abnormális csürhét. Semmi baj se velük, se veled. Egyszerűen csak más természetűek vagytok, és ez a sokféleség az, ami széppé teszi a társadalmat. Vagy valami ilyesmi, nem?
Amúgy meg ez a minden ember ugyanolyan-dolog se igaz. A legrosszabb hasonlatom erre talán az lehetne, hogy minden ázsiai is ugyanolyan elsőre, de ha megfigyeled őket, teljesen másak a vonásaik, és egy idő után már könnyebb lesz megkülönböztetni őket. A tinilányok is: ugyanolyannak tűnhetnek, de mindegyikben van valami, ami miatt ő különleges. Hisz ebben a korban mindenki különleges hópihe akar lenni.
Annyira hasonlítasz egy barátomra :D
Tényleg, totál ez az világnézet és felfogás, hasonló szóhasználat, meg minden. Kor is stimmel. Még ha nem is ő vagy, legalább tudd, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!