Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok (akár fiúk is) miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok (akár fiúk is) miért jó hogy beálltok a képzeletbeli sorba, és legtöbben ugyan olyanok vagytok?

Figyelt kérdés
Mivel én introvertáltabb, visszahúzódó fajta vagyok én csak neten "próbálkozok" beszélgetni ismerkedni, ami nekem elég nehéz, de csak ugyan azt látni mindenhol, minden lány haspólóba, vagy valami kihívó ruhába félmeztelen pózol, egoista insta hercegnők, ha nem bulizol nincs meg a leg újabb Ifos telefonod már lenéznek, benne vannak akár alkalmi szexbe is, a srácok is csak felső testet mutogatva vagy valami másik hülye trendi módon fotózkodnak meg viselkednek, MI EZ?? Hol vannak az olyan lányok akik egy nyugodtabb, elfogadó hűséges kapcsolatot akarnak? A sok trend meg közösségi oldal nagyon elvette az emberek eszét, engem pedig jóval idősebbek néznek le azért mert én már 18 (lassan 19) évesen komoly kapcsolatot akarok, és SOHA nem voltam és nem is leszek alkalmiba. Ez normális? Mert szerintem nem. Ha a legtöbb ember ugyan olyan (sajnos) attól még nem kéne lenézni azt aki bulizás helyett, inkább öszebújna a barátnőjével és vele töltené a napot O_o Persze ez az ő bajuk, de annyira elszomorító hogy egyáltalán nem találok olyan lányt aki tényleg azt akarná, amit én.. :/ Akik nem úgy gondolkodtok mint a "tömeg", ti mit gondoltok az olyanokról?
2019. nov. 23. 14:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
34%

Nos

Vannak ilyen lanyok is, csak nehezebb oket/minket megtalálni a fentebb emlitett indokok miatt.;)

2019. nov. 23. 14:22
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen, rájöttem sajnos.. :( Elnyomja a többség őket.. Csak az a baj hogy én a szó szoros értelmébe beleőrülök a magányba.. Tudom hogy a legtöbb kapcsolat csak kamu boldogság meg hasonlók, de legalább az olyanok se egyedül mennek el otthonról, megölelhetik szerethetik a másikat... Olyan jó nekik. Engem eddig csak kihasználtak. De persze csak mi fiuk vagyunk MIND szemetek, igaz? :') Az már bele se számít ha minket törnek össze.
2019. nov. 23. 14:25
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Sajnos sok az ilyen lány...Lány léttemre több fiú barátom van, mert a lányoknál sokan lenézőek sajnos...:/ Gimnazistaként pedig egyszerűen félek belegondolni a párválasztásba/keresésbe, mert félek, hogy a fiúk is olyanok. Személyszerint én nem vagyok az a pózolgatós, szelfizős lány. Nagyon nagyon ritkán posztolok magamról képeket...Nem szeretek trágár szavakat használni, emellett nagyon csendes és visszahúzódó vagyok. Sajnos egyre többször látom azt, hogy a lányok nagy része ilyen instagramra posztol egyfolytában magáról képeket, hogy egy csomó smink van rajtuk(oké a felnőtteket megértem, de a 10-15 ÉVES lányok miért??!) Egyszerűen a többségük nagyon elnyomó tudd lenni. Egy csomóan káromkodnak és ez annyira taszító szerintem. (Tisztelet a kivételnek.) Hidd el tuti fogsz találni egy rendes lányt, mert még vannak ilyen lányok.:)
2019. nov. 23. 14:31
 4/21 anonim ***** válasza:
74%

Ha itt is hisztizel és a társadalmat kollektíve hibáztatod jobb lesz? Egyszer nem írtad le érdekesen hogy neked van-e bibid, csak mindenki másnak van.

By the way, introvertált vagyok, kevés baráttal, voltak rossz kapcsolataim még se hibáztatok senkit. Eljártam magamban otthonról és életvidám voltam mindig is.

Egy idő után már az egyedi és különleges lesz a kapós a lányok körében is. Egy kapcsolatot se lehet erőltetni.

22/f

2019. nov. 23. 14:34
 5/21 A kérdező kommentje:
3-as, na ilyen egy igazi lány mint te! Kb pont ilyet keresek, mondjuk azért káromkodni én is szoktam :D Meg fiu barátokra féltékeny vagyok mert nem hiszek a fiu lány barátságba :D De öröm látni hogy van még ilyen. Az a baj hogy én már nem hiszek a csodákba, jelenleg inkább szeretném befejezni az életem, mint hogy még egy csalódás érjen, már nem mint ha lenne egyetlen lány is aki szóba áll velem :/
2019. nov. 23. 14:48
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Ennyi erővel akkor meg ettől még neked se kellene lenézni azokat, akik mondjuk szeretnek haspólóban bulikba járni, és nem vetik meg az alkalmi együttléteket sem. Mert így most problémázol azon, hogy hol vannak a "normális" lányok, és hogy mennyire lenéznek téged azért, mert te nem egy bulizós típus vagy, miközben te meg őket nézed le, mert milyen már az, ha valaki meg így akarja élni az életét, nem? Mivel te is itt vagy, és nem csak mutogatod magad, így tuti van olyan lány is, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te. Zsák a foltját, tudod. De ettől még az általad leírt embertípus se feltétlen rossz. Az ilyen embereknek is lehetnek jó kapcsolataik, és az meg, hogy mutogatják magukat, hát tegyék, legalább szeretik a testüket. Sok tininek idáig eljutni is nehéz.

Régen én is lenéztem minden olyan embert, aki nem úgy gondolkodott, mint én, de aztán megálltam, és megkérdeztem magamtól, hogy mégis miért számít nekem az, hogy más hogy éli az életét? Tinik, fiatal felnőttek, a saját döntéseik alapján cselekednek, nem foglalkoznak más kritikájával, elkövetik a saját hibáikat, és élik az életüket, csak úgy, mint mi is. Lehet, hogy évek múlva úgy fognak visszatekinteni erre az időszakra, hogy "Úristen, nem hiszem el, hogy tényleg ilyeneket csináltam", de most még élvezik, és ez nem értem neked miért fáj. Csak mert te nem értesz egyet ezekkel, még nem kellene úgy kezelned őket, mint valami abnormális csürhét. Semmi baj se velük, se veled. Egyszerűen csak más természetűek vagytok, és ez a sokféleség az, ami széppé teszi a társadalmat. Vagy valami ilyesmi, nem?

Amúgy meg ez a minden ember ugyanolyan-dolog se igaz. A legrosszabb hasonlatom erre talán az lehetne, hogy minden ázsiai is ugyanolyan elsőre, de ha megfigyeled őket, teljesen másak a vonásaik, és egy idő után már könnyebb lesz megkülönböztetni őket. A tinilányok is: ugyanolyannak tűnhetnek, de mindegyikben van valami, ami miatt ő különleges. Hisz ebben a korban mindenki különleges hópihe akar lenni.

2019. nov. 23. 15:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó azért mert egyszerűen nem normális, és zavar hogy ezek takarják el a normális lányokat. Meg a többség már 14 évesen együtt volt egy fiúval, vagy többel is, és még büszkélkedik is vele, rég nem szűz már tizen évesen.. és ha úgy éli az életét azzal nekem az a bajom hogy nem jönnék össze olyan lánnyal aki alkalmiba is benne volt/lenne, nem tudnék bízni benne. és elromlott ez a világ, régen az ilyeneket még jól megbüntették, ma meg elfajult az egész.. hidd el ha nekem is lenne esély arra hogy boldog legyek egy normálisabb lánnyal le se szarnám ki mit csinál, de addig idegesiteni fog ameddig azért vagyok magányos mert képtelen vagyok egy magam mellé való visszafogottabb lányt találni.. Ide is régen mennyien kiírták hogy az ilyenek miatt nem tudnak érvényesülni, már ide sem írják ki sajnos, akárhol próbálkozok mindenhol olyanok vannak és nekem kifejezetten nehéz ismerkedni és nyitottnak lenni mégis próbálkoztam, de olyan szinten belefáradtam hogy leg szívesebben lefeküdnék és soha többet nem kelnék fel, mert nekem egyedül az "élet" nem élet.. Annyira szar elfajult és igazságtalan, tökéletes közelébe se vagyok, de tudnék szeretni és megállni hűségesen szeretni egyetlen egy lányt, aki meg kihasználja őket egy-egy alkalomra az után meg megy mindenki és sír utánuk, én pedig soha az életbe nem leszek fontos senkinek.. Akik voltak nagynehezen ők is csak kihasználtak, az elsőnek még a munkája is fontosabb lett mint én és ennyi voltam.. Aki olyan mint a tömeg többsége és tud érvényesülni annak jó, ti könnyen beszéltek, ti erősek vagytok van élet kedvetek és erőtök, nektek könnyű párt találni, én viszont már rá se merek írni egy lányra, soha nem is írnak vissza egyébként, vagy jön a degradálás... De ti ezt nem érthetitek, ameddig nem élitek át... És még csak nem is az a bajom hogy se anyám se apám nem volt vagy a többi amiről mesélhetnék, csak az hogy egyedül vagyok, de még ennyi sem jut ki nekem mert egyszerűen levegőnek néznek, hát csak nem fogok már beállni a sorba hogy ugyan olyan legyek hogy valami kamu kapcsolatom legyen... De így meg nem tudok érvényesülni. Nincs kihez szólni egész nap...
2019. nov. 23. 16:11
 8/21 anonim ***** válasza:
24%
Nem veszitek észre hogy ez egy troll? Felesleges neki bármit is írni.
2019. nov. 23. 16:46
 9/21 A kérdező kommentje:
Szóval én egy troll vagyok, mert nem félek beszélni arról hogy mi a bajom? Érdekes... Nem lehet hogy csak magadra ismertél és ez bánt?
2019. nov. 23. 16:51
 10/21 anonim ***** válasza:
41%

Annyira hasonlítasz egy barátomra :D

Tényleg, totál ez az világnézet és felfogás, hasonló szóhasználat, meg minden. Kor is stimmel. Még ha nem is ő vagy, legalább tudd, hogy nem vagy egyedül.

2019. nov. 23. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!