Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ismerkedős oldalt ajánlanátok nekem?
Gyakorikérdések. Kapni fogsz itt 1000 privit.
Amúgy őszintén egyiket se. Személy szerint, ha esetleg valakivel neten ismerkedek meg komolyabban, akkor hamar kérek egy személyes találkozót, mert a net illúziókat szül.
Mondom én, hogy sok privit fogsz kapni. ;) :D
Nem tudom, tényleg. Gondolom egy fiatal, életteli kiscsajszi vagy. Elsősorban azt tanácsolom, hogy inkább arra törekedj, hogy magaddal légy jóban, és onnantól szerintem nem fog érdekelni, hogy van-e pasi vagy nincs. Ha van tök jó, ha nem, akkor ez van, majd lesz, addig is éled vígan az életed.
Nekem a személyes találkozók jöttek be a legjobban eddig, értem ezalatt, hogy ismerősömmel mentünk valahova mondjuk bulizni és ott voltak számomra ismeretlen lányok. Soha nem hittem a tinderben és társaiban, bezzeg legjobb haverom meg ott jött össze mostani barátnőjével.
Szerintem úgy a legjobb, ha mindenhol próbálkozol, átrágod magad az idiótákon és végül találkozol egy értelmes emberrel 🤷♂️😄
22/f
Írj :D
Mostanában magányos vagyok.
Max haverok leszünk, de akkor is talizhatunk :)
Hat az ismerkedos oldalak mar csak ilyenek Xd Meg en eddig akarkivel is talalkoztam tinderrol vagy badoorol sose ugy nezett ki mint a valaosagban... A valoeltben jo ismerkedni csak ott nehez. En pl.exemet barati tarsasag utjan ismertem meg. De most jelenleg nem tudom honnan ismerkedjek. Főleg hogy az egyetem miatt eljarkalni is alig van időm😂😂
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!