Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csajozni?

Figyelt kérdés
Már bocs, ha nem vagyok tökéletes és ebben az egy dologban szar vagyok... De én egy megbízható , őszinte , vicces , romantikus fiú vagyok aki mindig figyel a másikra , 2x átgondolja mit mondjon, nehogy megbántson vele másokat , nem vagyok buta , tudományok érdekelnek , jegyeim átlaga általában jeles . Megértő vagyok, akármit meg lehet velem beszélni. Sosem lennék képes , még csak szóval sem bántani hölgyet , helyette szívesen elmennék vele sétálni a holdfényben. Sokszor éneklek , ha jó hangom lenne , első dolgom lenne a szívemből énekelni egy dalt. Amúgy rocker vagyok, nem a mai tipikus páva fiú. Öltözködésem elég basic , feket/szürke ruhák , bőrdzseki ,ennyi. Segítőkész vagyok és udvarias. Lelkesedés és szenvedély bőven van bennem. Gyengeségeim a türelmetlenség , sok stressz , mindennek túlgondolása , és mivel nem vagyok bátor az emberekkel szemben ezért nem megy a csajozás sem. De ezt is inkább úgy nevezném, hogy megszólítani a nekem tetsző lányt... Mit tegyek ? Olyan béna lennék ? Mi az ami nagyon hiányzik bennem? Amúgy legnagyobb gyengém , hogy alacsony vagyok , de sportos , zászlózni tudok , testzsírom 5% alatti. Van esélyem egy átlagos külsejű lánynál ? Nem szeretnék életem végéig várni ezért, muszáj elkezdeni valamikor. 17/F

2019. okt. 26. 23:12
1 2
 11/14 Legyenszépnapod! ***** válasza:
100%

Tökre nem értem miért gondolják az emberek, hogy ez nagyképűség

Elég idegesítő, hogy manapság már nem lehetsz tisztában az értékeiddel, mert egyből beképzelt vagy fú

Na mindegy, én is azt javaslom amùgy, hogy próbáld meg előbb a netet, aztán rá fogsz jönni hogy a lányok is ugyan olyan félősek, és csak arra várnak hogy egy magadfajta fiú megszólítsa őket : )

Amùgy annyira nem vagy alacsony szerintem

Meg elég megnyerő ez a leírás, ha nem lennék keresztény, nekem is simán szimpi lennél, szóval hajrá!

16/L

2019. okt. 30. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj elárulom mi a hiba. Sajnos, nem tehetsz róla de nagyon alacsony vagy 152cm a csajok ezt nagyon nem szeretik. És tapasztalatból beszélek csak kicsit vagyok magasabb és a lányok levegőnek néznek. Lehet még nősz és akkor nagy szerencséd van
2019. okt. 31. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
hogy kell? nemtudom :c, Minden csajnál más működik.
2019. okt. 31. 18:52
 14/14 A kérdező kommentje:
11. Azért a rock meg a kereszténység nem zárja ki egymást. Sőt van is keresztény rock énekes , már nem tudom ki, de multkor láttam egy cikkben. A rockban benne van pl a Beatles is, de én mondjuk imádom a metált is , ami szintén nem sátánista , már ha erre gondolsz. Maximum 1%-a. Sok a sztereotípia a rockerekkel kapcsolatban. Nem mellesleg én is keresztyénnek vallom magam!
2019. nov. 1. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!