Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora hátrányt jelent ez a szemetekben?
Sajnos számomra kimaradt a tini szerelem, 20 évesen még egy randi sem jött össze.Persze volt jó pár próbálkozásom, de mindig lekoptattak mondvacsinált okokkal. Jelenleg nagyon hátrányos helyzetűnek érzem emiatt magam (mintha egy 12 éves szintjén megrekedtem volna a társkeresésben), mert még egy 15 éves is kiszúrná, hogy hú ez a srác milyen tapasztalatlan (mielőtt valaki belekötne, hozzá teszem nem 15 éveseknél próbálkoznék). Míg az élet más területein meg van a magabiztosság, addig ismerkedésnél egyáltalán nem.A paradoxon, hogy amúgy nyitott, kedves, érdeklődő, figyelmes típus vagyok.
A kérdésem tehát, hogy 18 körüli lányok, nektek mennyire számít, hogy az adott fiú tapasztalatlan-e ennyi évesen?
Nem hinném hogy ez hátrány lenne.
Legalábbis nekem nem akkora nagy probléma lenne.
En anno halalosan belezugtam egy nálad kicsivel idősebb minden tekintetben szűz srácba.
Nos, vannak ilyen lányok is.
Szóval, a helyzet az, kedves barátom, hogy ez engem például egyáltalán nem zavar az ilyen, a helyzet az, hogy egy bizonyos szituáció óta engem nem érdekel, hogy mennyire tapasztalatlan a srác, amíg nincs semmiféle mentális problémája. (Ez tiszta furán hangzik, de ez a helyzet xd)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!