Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy tetszik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy tetszik, pedig nem szabadna?

Figyelt kérdés

Barátom van lassan két éve.

Az egyetemen megismertem egy csendes, szerény fiút és bár nem nagy durranás, nem is az esetem, valahogy nem megy ki a fejemből. Folyton rá gondolok, ez pedig kvázi lefáraszt. Egyszerűen idegesít. Agyon tudnám verni magam, amiért a termekben is folyton őt keresem a szememmel, egy érzelmi szemétnek látom magam.

Mi a fene történik velem és hogyan töröljem magamban ezeket a dolgokat?

2019. okt. 16. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak kepzelodsz vele, hogy milyen helyes, lehet mire megismerned, akkor a jelenlefi pasit valasztanad...
2019. okt. 16. 23:36
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nyugodtan ismerkedj meg vele lehet 1-2 mondat utan kiabrandulsz csak a platoi ‘szerelem’ volt izgalmas a szamodra.. ennyi beszelgetes csoporttarssal nem gaz..
2019. okt. 16. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Az elozo voltam szoval kihagytam azt hogy lehet hogy 1-2 mondat utan kiabrandulsz es nem lesz semmi belole... de beszelgetni nem bun.. na kicsit hulyen irtam😃sry
2019. okt. 16. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Semmi baj. :)

Az itt a probléma, hogy a beszélgetés meg volt. Szimpi, épp ez az. Így wtf, mit képzelek magamról, mert bejön és hogy a rosz sebbe jön be, aaah. Kiakarok ábrándúlni valahogy:))

2019. okt. 17. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!