Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyi esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi esélyem van ilyen lányt találni? 20/F

Figyelt kérdés

Hiányzik egy barátnő, akivel mindent meglehet beszélni, motiválni tudjuk egymást a hétköznapokban, együtt tudunk fejlődni.

Viszont jelenleg eléggé elfoglalt vagyok (tanulás+vállalkozás), nincs túl sok szabadidőm. Mindenképpen hosszútávú kapcsolatot szeretnék. Olyan lánnyal működne ez a dolog, aki szintén komoly, hosszútávú kapcsolatot szeretne, akinek szintén vannak tervei, céljai, és nem várná el, hogy pl. napi szinten több órát legyünk együtt / minden hétvégén végig együtt legyünk. Persze ez, csak egy ideiglenes a jövőben több szabadidőm lesz.

2019. okt. 13. 19:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ideiglenes állapot*
2019. okt. 13. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem van esélyed rá. Sok ilyen lány van, csak sajnos manapság nehéz megtalálni őket. Hidd el sikerülni fog
2019. okt. 13. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Arra hogy ilyen lányt találj arra van esélyed,mert szerintem sok ilyen lány van. De hogy mennyi idő után találod meg az már kérdése. Te a lényeg légy kitartó és menni fog.
2019. okt. 13. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Időbeosztás tekintetében én is így vagyok ezzel az egész kapcsolat témával. De tapasztalatból mondom, hogy a tinik (gondolom a célcsoport ez az életkor mert ebbe a kategóriába írtál) legtöbbjének kell a majdnem minden napi találkozás hiába mondja bárki, hogy nem.. Előbb utóbb kiütközik az “arra van időd amire szakítasz” szöveg.

17/L

2019. okt. 13. 19:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Igen, pont ez a probléma. A legtöbben elvárnák, a több órás együttlétet napi szinten, és nem bírják elfogadni, hogy a párkapcsolatunkon kívül más céljaim is vannak az életben. Persze, megvan a fontossági sorrend, ha valami komoly probléma van az életében, akkor nyilván nem fogom otthagyni, de mikor nincs semmi probléma, és már több órája együtt vagyunk..

Sajnos az előző kapcsolatom is főként emiatt ment tönkre.

2019. okt. 13. 20:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat. :)
2019. okt. 13. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Környezetemben is több ilyen lány van szóval nem esélytelen
2019. okt. 13. 20:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én hasonló társra vágyom, de a párválasztás elég soktényezős. 19/L
2019. okt. 14. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven akadnak ilyen lányok,lásd enis ezt szeretném de sajnos csak olyanok találnak meg akik alkalmira mennek.
2019. okt. 14. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó esélyed van erre, csak legyél türelmes mindenképpen!! :) hajrá!

17/L

2019. okt. 14. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!