Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok, hol ismerkedhenék?
Neten, buliban!nyáron én szabadtéri buli vagy mi volt és öt ég társasághoz odacsapódtam és mai napig összejárunk! Egész jó fejek! Suliba nem tudsz? Vagy csak egy kávézóban! Próbálkozz aztán valami majd csak összejön!
2019. okt. 12. 16:23
Sehol. A magányos embereknek nincs olyan felület, ahol ismerkedhetnének. Ha mégis, a magányos emberek rendszerint nem akarnak ismerkedni, csak sajnáltatják magukat. Tapasztalat. Önsajnálat van, válasz nincs.
2019. okt. 12. 16:36
Én is ilyen vagyok, visszahúzódó is, de nem megy sehol akárhogy próbálok nyitott lenni.. Akár itt is, ha van kedved beszélgethetünk, hasonló helyzetbe lehetünk. A kommenteket megelőzve, nem, nem vagyok egy macsó csajozógép, csak a hozzám hasonló lányok érdekelnek, ezért érdekel a kérdező is. Ne ítéljetek :D
18f
2019. okt. 12. 16:51
Először is nem kell rágörcsölni a dologra. Nem kell az első fiú karjaiba vetned magad, aki kedves veled.
Jársz valamilyen közösségbe? A legjobb, ha élőben ismerkedsz, egy olyan helyen, ahol erre bőven van lehetőséged. Ha van valamilyen érdeklődésed vagy hobbid, érdemes egy ehhez köthető közösséghez, csapathoz csatlakoznod, mert egy ilyenben biztosan nagyobb valószínűséggel találsz szimpatikus srácot, mintha csak a sötétben tapogatóznál.
18/L
2019. okt. 12. 16:56
2019. okt. 12. 17:05
Egy cipőben járunk. Annyi különbséggel hogy én rájöttem nekem nem is hiányzik a párkapcsolatt annyira mint hittem. Mivel nem csak magamnak való vagyok de otaku is ezért még nehezebb dolgom volt. Viszont most nyáron találtam egy baráti társaságot akikkel jól érzem magam és elkezdtem úgymond kinyílni. Szóval türelem lehet neked is akkor fog jönni mikor nem számítasz rá. Sok sikert a kereséshez. 17L
2019. okt. 12. 17:14
2019. okt. 12. 19:40
Itt is tudsz ismerkedni. Csak, ha fiatal vagy vigyázz nehogy egy 40-es írsogáljon :D
2019. okt. 12. 21:05
2019. okt. 13. 11:45
10/10 anonim válasza:
Szerintem a legjobb dolog lenne, belevágni egy hobbiba, szabadidős tevékenységbe, akár sportba, ahol új embereket ismerhetsz meg, beszélek én, aki egész nap bent ül, :'D vágj bele valami olyasmibe, amiről érzed, hogy tudnád szeretni, és emberekkel is találkozhatsz általa, de ha nagyon el vagy keseredve, akár rám is írhatsz, 17/F. :D
2019. okt. 13. 23:09
Kapcsolódó kérdések: