Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek már ezzel a féltékenységemmel? Az összes kapcsolatom erre megy rá.
Nem tudok senkibe se megbízni, mindig nagyon féltékeny vagyok, rámegy erre az összes kapcsolatom.
Ma lett vége kb. a 10. kapcsolatomnak, mert nem bíztam benne sem.
Olyan egyformák mindannyian, nem mondom azt, hogy mindenre és mindenkire féltékeny vagyok, de nagyon féltékeny típus vagyok, és nem tudom hogy szokjak le róla.
Idegesít pl ha más csajok képeit lájkolják, ha lányokat követnek be(ez olyan mintha csajozna mellettem),egyszerűen nem értem mi értelme ezeknek ha én ott vagyok/voltam.
Rühellem, ha pics*s képeket lájkolnak, amikor a csajoknak kint van mindene.
Mai napig nem értem, mi értelme ennek.
Mit csináljak ezzel? Hogy tudnék ezen változtatni?
Végre valaki megfogalmazta amit érzek: OLYAN EGYFORMÁK MINDANNYIAN
Mert tényleg azok,valójában arasznyi különbségek vannak férfi és férfi között de alapvetően mind ugyan az. Már mintha egy kultúrkörből valók.
Akárhány kapcsolatból kijövök majd egy másikba belépek,olyan mintha ugyan ott folytatnám ahol abbahagytam.
Amúgy nem magadon kell változtatni,a pasikat kell szankcionálni.keményen.
Felejtsd el a cuki muki női újságok tanácsait arról hogyan ne legyél féltékeny.
Komoly szabályokat kell lefektetni,ha ezt megszegi mehet a puniba. Majd jön a következő ;)
A válasz egyszerű. Ne legyél ! Csak átszellemülés kérdése.
Én eddig egy páromra sem voltam az, tőlem aztán azt csinálnak, amit akarnak. Ex lájkolgatós kép, stb nálunk is meg volt, de tudod mit? Ez az ő élete, az ő profilja, azt lájkol, akit csak szeretne, én sem tűrném el, ha ő beleszólna, hogy én mit vagy kit nézegetek a saját telefonomon.
Persze vannak lányok akik idegesítenek, de csak olyankor ha lenéznek engem vagy ilyesmi, ilyenek mindig vannak és lesznek is !!! Erről nem a párod tehet és nem is te.
Egyszerűen csak legyél te az okosabb és mosolyogj rájuk kiegyensúlyozottan, ettől mindig megilyednek. Ha pedig erőszakosak, akkor az egyszer azt mondom üssd ki ! 😂 nincs más választás.
Ha megérzik ezek a libák, hogy bizonytalan vagy egyből ráakaszkodnak a pasidra, ő pedig alfahím révén ki is fogja használni, hogy téged idegesítsen vele.
Hagyd a francba, és inkább küld oda a pasidat, hogyha fel tudja szedni azt az “xy rongyrázó k*rv*t” akkor még külön díjat is érdemel.
Hidd el, nem lesz hozzá olyan sok kedve ezek után. Mert látni fogja, hogy te nem loholsz utána.
Ha meg bármelyik liba úgy gondolja, hogy nálad szebb vagy akár jobb lehet, na akkor már tudni fogják, hogy személyesen nálad tudnak panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!