Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kezdjek már ezzel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek már ezzel a féltékenységemmel? Az összes kapcsolatom erre megy rá.

Figyelt kérdés

Nem tudok senkibe se megbízni, mindig nagyon féltékeny vagyok, rámegy erre az összes kapcsolatom.

Ma lett vége kb. a 10. kapcsolatomnak, mert nem bíztam benne sem.

Olyan egyformák mindannyian, nem mondom azt, hogy mindenre és mindenkire féltékeny vagyok, de nagyon féltékeny típus vagyok, és nem tudom hogy szokjak le róla.

Idegesít pl ha más csajok képeit lájkolják, ha lányokat követnek be(ez olyan mintha csajozna mellettem),egyszerűen nem értem mi értelme ezeknek ha én ott vagyok/voltam.

Rühellem, ha pics*s képeket lájkolnak, amikor a csajoknak kint van mindene.

Mai napig nem értem, mi értelme ennek.

Mit csináljak ezzel? Hogy tudnék ezen változtatni?

2019. szept. 29. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Neked szakemberre lenne szükséged...
2019. szept. 29. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
1.!
2019. szept. 29. 14:16
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Leírtad a lényeget: Olyan egyformák mindannyian.

Nem benned van a hiba. Vannak normális pasik is, igaz, nagyon kevés. Talán 10.000-ből 1.

Ha szerencséd van, találsz ilyet, ha nem, akkor nincs mit tenni. Az ilyen pasik mellé olyan lány való, aki ugyanúgy félrelép és leszarja, hogy a pasikája mit csinál.

2019. szept. 29. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
A féltékenység mögött önbizalomhiány van,és birtoklási vágy. Valójában nem másokban nem bízol hanem saját magadban. Félsz attól hogy elveszik tőled. Mindig félsz ha elveszik valamidet ami a tiéd. De semmi és senki sem a tulajdonod csak egy ideig őrzöd. Ez nem szeretet.
2019. szept. 29. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Én alapból nem lájkolom más lányoknak a képeit ha van barátnőm.
2019. szept. 29. 15:49
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Pszichológus?
2019. szept. 29. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:
15%

Hát, nemtom, valszeg előző életeidben sokat csalódtál, és akkor pl elvesztetted a bizalom képességét, mert sokan átvertek. De valahogy túl kéne lépned ezen. Ha érzed, hogy előjön a féltékenység, próbáld meg az agyaddal rávenni magad, hogy megértse, mármint az agyadat tudatosan rávenni, hogy amíg még nem adott okot a féltékenységre, addig ne csináld. Pl csak akkor, ha megváltozik irányodba a viselkedése, meg kitudódik, hogy pl másik veled azonos nemű illetővel találkozik , amikor akár veled is lehetne.

Szóval az agyadat győzd meg, hogy amíg nincs ok, addig nem is kell féltékenynek lenni. Ennyi .

Ja és ne tarts tőle, hogy elhagynak, mert ponthogy ettől el fognak. Hogyha folyton féltékenykedsz, mert félsz, hogy elhagynak, és örökösen jeleneteket rendezel, akkor nyilván, hogy el is hagynak, tehát hogy pont ezzel kergeted el magadtól az embereket; és látom, hogy pont ezért is jöhetett létre ez a kérdés. Szóval tudatosan győzd meg az agyad.

2019. szept. 29. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:

*de azé nem kell átesni a ló másik oldalára se.

De csak ennyire, hogy ' ha nem ad okot, akkor ne.'

2019. szept. 29. 21:38
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

#4 nagyszerűen leírta a lényeget

Magadba nem bízol félsz, hogy nálad jobbat talál. Elégedj meg magaddal és szerezz egy kis önbizalomat.

2019. szept. 30. 09:25
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Ennek a problémának is két oldala van.

Egyrészt: ha valaki kapcsolatban van, akkor valóban nem illendő másokkal flörtölni. És bár technikailag egy lájk nem flört, de egy egyértelműen szexuálisan figyelemfelkeltő képnél kifejezni, hogy márpedig ez tetszik... az azért nyilván kifejez valamit a lájkoló részéről. Az, amikor valaki kapcsolatban van, és másokra csorgatja a nyálát, teljesen jogosan idegesítő. Akkor járjon azzal, ne mással, basszus.

De azért a másik végletbe sem kell átesni. Volt olyan barátnőm, aki még azt is számonkérte rajtam, ha a boltossal, aki történetesen nőnemű, váltottam két mondatot. (Nem véletlenül VOLT barátnő. ;-)) Azt a bizonyos reális arany középutat kell becélozni. Attól, mert valaki kapcsolatban van, még nem elvárható, hogy mindennemű emberi kapcsolatát megszüntesse az ellenkező nemű ismerőseivel, de az sem helyes, ha kapcsolatban másra vágyakozik.

Én javaslom, hogy értelmesebb, és hűségesebb társat keress! ;)

2019. szept. 30. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!