Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 év körüli lányok! Nálatok ez nagy hátrány?
Figyelt kérdés
Ha a fiúnak nem volt még korábban kapcsolata és még szűz? Ez kizáró ok ismerkedésnél?2019. szept. 28. 09:51
2/9 anonim válasza:
Nekem inkább baromi nagy előny lenne.
3/9 anonim válasza:
Inkább fura lenne nekem, hogy 20 évesen még nem volt senkije. Valami biztos van e mögött.
5/9 anonim válasza:
Haver, jegyezd meg, ez csak a lúzereknek hátrány ;) Egy igazi lánynak nem ez számít. Én ellenkezőleg, pont arra nem vagyok büszke hogy 18 évesen nemrég 2 barátnőm volt, mert nem akartam exeket és azt akartam elsőnek tudni aki tutira mellettem is marad. De egyik se szégyen, van ami kicsit hátrány lehet, de az pont az ha már arra kell gondolnod hogy ő volt valakivel előtted, de az hogy még nem volt senkid és ezért zavarja a dolog, az inkább szexre megy nem szeretetre, nem igazi kapcsolatra.
18f
7/9 anonim válasza:
Nem, inkább örülnék neki. 19/L
8/9 anonim válasza:
5-ös vagyok, látod kérdező? Mondom én nincs itt gond.. Én is jobban örülnék olyan lánynak aki még nem volt előttem senkivel, de szeretettel azt is el lehet fogadni ha már volt valakivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!