Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkednek így a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a lányok Tinderen?

Figyelt kérdés
Jobbra húznak, tehát külsőre bejövök nekik, tudom vannak, akik mindenkit jobbra húznak, aztán válogatnak, de nem mindenki. A beszélgetes elején még tök normálisan visszaírnak, aztán vagy eltűnnek szó nélkül vagy pedig csak akkor beszélünk, ha én kérdezek. Arra válaszolnak, de nem kapcsolódnak be a beszélgetésbe és nem kérdeznek vissza.
2019. szept. 23. 20:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Lehet mire veled matchelt valakivel már jó kis beszélgetésbe keveredett. Vagy egyszerűen tényleg nem kiváncsi ő ott igazán senkire csak saját magára volt kivàncsi mint egy igényfelmérés.
2019. szept. 23. 21:08
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

"ha irsz nekik egy sziát és megkérdezed "hogy vagy" vissza sem írnak"

Hát bocs, de erre én sem válaszolnék.

Milyen kérdés ez: "hogy vagy?" Ismerősök között oké, de egy idegen ne kérdezzen már ilyet.

2019. szept. 23. 21:15
 13/22 anonim ***** válasza:
37%

2-es vagyok, mert ha valakivel váltasz 1-2 mondatot "chaten" és ők azt mondják írj privátba, akkor egy "szia" vagy egy "hogy vagy ma" ennyire taszító? Gusztustalanok vagytok amiért csak a macsó szöveggel ismerkedtek, egy normális, komoly kapcsolatot kereső üzenetet pedig ennyire ignoráltok.. Ha ennyire macsó kell nektek, akkor attól kíméljetek meg minket hogy ha ki vagytok használva akkor utána itt sírtok, mert ez a szokás.. "Jaj megtaláltam a hercegemet fehér lovon, jó kis macsó izmos srác aki a buliba felszedett miközbe ráztam a seggem, és most eldobott egy másik jobb lány miatt"... ilyen a legtöbb ember. Már egy normális üzenettel sem lehet egy kicsit közel kerülni egy lányhoz, mert nem túl macsós meg hasonlók...

18f

2019. szept. 23. 21:20
 14/22 A kérdező kommentje:
Azért ettől jobb kommunikációs készségeim vannak és nem is vagyok ilyen szinten vagyok, hogy Szia Mizu-val irjak rá a kiszemelt lányra. Próbálok közös témákat keresni, illetve rákérdezek a profiljával kapcsolatos dolgokra meg próbálok poénkodni is esetleg később finoman bókolgatni stb.
2019. szept. 23. 21:20
 15/22 anonim ***** válasza:
78%

Ennél jobban (amúgy gratula, hogy érdeklődsz, és nem csak sziázol) nem tudsz indítani. A hiba nem benned van.

A Tindert szerintem hagyd. Próbálj csatlakozni olyan online közösségekhez, ahol a téma adott.

18/L

2019. szept. 23. 21:24
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
2-es vagyok, persze én sem ezzel kezdek hogy mizu stb, de most bakker, elsőre mégis mit írjak egy szián kívűl? Hívjam el egyből valahova, vagy mégis mit kéne tennem azon kívűl hogy kedvesen ráírok? Amúgy igaz, hagyd a tindert... Én is csak nyomoromból vagyok ott mert képtelen vagyok valakit találni aki elfogadna engem...
2019. szept. 23. 21:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Konkrétabban milyen online közösségekre gondolsz? Az edzes egyébként érdekel, de ott főleg fiukkal lehetne irogatni edzessel kapcsolatos dolgokról.
2019. szept. 23. 21:32
 18/22 A kérdező kommentje:
Úgy értem max ez a téma az ami érdekelne és erről tudok is, hogy vannak facebookon ilyen fitnesz csoportok.
2019. szept. 23. 21:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Mert nem feltétlenül kelted fel annyira az érdeklődésüket. De próbálkozz csak. Nekem jó baráti kapcsolataim alakultak tinderről,illetve a barátnőm is onnan van.
2019. szept. 25. 06:38
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyenek mint a 13-as inkább ássa el magát.
2019. okt. 15. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!