Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki megtalálja a párját ugye?
16 éves vagyok és már elegem van,hogy az osztályom nagy része folyton azzal henceg,hogy mit csinált a barátjával/barátnőjével.
Tudom,hogy valószínűleg nem ebben a korban fogom megtalálni életem párját,de már nagyon unom az egyedüllétet. Én is programokat akarok szervezni valakivel, fel akarom venni valaki pulcsiját, sétálnk menni stb.
Elmennék a haverokkal,de mindegyik a barátjával/barátnőjével van.
Unom már ezt. Valami tipp?
Sehol nincs garantálva, hogy mindenki megtalálja a párját; valójában elég minimális rá az esély. Ha a neked szánt ember valahol Vietnámban lakik, még akkor se jöhetnétek össze, ha történetesen megismernétek egymást...
Az ilyen seggarcokat pedig kerüld el, akik beszólnak a szingliségedre, Kérdező. Majd 25-30 év múlva, amikor a valamikori boldog szerelmespárokból egymást maró-gyűlölő rossz házasok lesznek, neked pedig boldog, nyugis szingli életed lesz, te fogsz nevetni utoljára.
Szeles éjszakákon még azt is hallani véled majd, ahogy csikorgatják a fogaikat.
Szerencsére nekem nincs suli barátok meg ilyesmi, de én is unom a magányt, főleg hogy a lányok max szórakoznak, nehéz az ismerkedés nekem, interneten próbálkozok, eddig hagytak már el mert nem tudnak elfogadni, úgy tűnik ez van megint, szóval marad a magány és az a "sírhatnékom van" kedv egész nap :) De erőltetni meg nem szabad mert az meg nem biztos hogy jó lesz...
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!