Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kellene megtörni a jeget?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kellene megtörni a jeget?

Figyelt kérdés

Hali, az lenne a gondom, hogy kb 1 hónapja megismertem itt egy lányt. Elkezdtünk beszélgetni, most is beszélgetünk még de voltak kihagyások. A gond ott van, hogy eléggé akadozik a beszélgetés (és nem csak szerintem, szerinte is) :(

Én nem tudok csak úgy random feldobni egy témát, egyszerűen nem megy úgy mint másoknak. Igen az hogyha élôben is találkoznánk az megoldaná, de tôle függ mikor szeretne szóval azelôtt nem ártana megtörni a jeget szerintem.

Bármi ötlet jöhet ide vagy privátba:p

2019. szept. 8. 11:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Eh kor lemaradt: 16 mindketten
2019. szept. 8. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Talalkozz vele minel elobb, ne halogasd mert minden nappal romlanak az eselyeid :)
2019. szept. 8. 11:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Én nem halogatom, bármikor szivesen találkoznèk vele csak nem itt lakik (de ide jár suliba), szóval valamikor délután és azt mondta, hogy szól ha majd ráér. Szóval csak várni tudok, viszont addigis a fentebb leírt dologgal kéne kezdeni valamit
2019. szept. 8. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Üdvözletem! Kommunikációs szakon vagyok az egyetemen, de később pszichológia felé szeretnék specializálódni. Az első benyomás fontos, mivel írtad, hogy azonos iskolába jártok, keresd ott fel,beszélgess vele, hidd el, ha kölcsönös a szimpátia bármiről tudtok beszélni, figyelj a testbeszédére, legyen szemkontaktus. Felteszel neki egy nagyon egyszerű kérdést:"Neked ki tanítja a törit?" aztán hallgasd végig, utána kérdezz vissza párat, hogy lássa, hogy figyeltél rá, majd a saját kérdésedre te is reflektálhatsz. Az online beszélgetés jobban szokott menni a fiataloknak, mert ott nincsenek környezeti tényezők,a "csetelés" során ugyanúgy bármiről lehet beszélni, és akkor fog gördülékenyen menni a párbeszéd,ha megnyíltok, és neked sem szabad izgulni, hogy "Úristen, nehogy valami olyat mondjak ami őt nem érdekli", mert ilyen nincs egy jóérzésű lánynál, a saját példámat tudom felhozni:"Én focizok is, és nem csak hobbi szinten, ebből eredően meccset is nézek a tv-ben, ami a nők többségét hidegen hagyja, de mégis leül velem megnézni a meccset, ahogy én is leülök megnézni egy olyan filmet amit magamtól sosem néznék meg, legyen az romantikus, vagy vígjátek.

Ha érdekel a kommunikáció menete felépítése, akkor írj bátran,amiben tudok segítek.

19/f

2019. szept. 8. 11:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Írtam privátot :)

Jah igen, további félreértések elkerülése végett: Csak egy városba járunk suliba, nem ugyanabba az intézménybe.

2019. szept. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!