Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (hosszú)
Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, akivel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak, hiszen vannak olyan pillanatok, amikor helyesnek gondolom, vannak olyanok amikor viszont nem, és nem tudom miért van ez... A nyár folyamán nem gondoltam rá, ezért azt hittem hogy elfelejtettem, viszont ma újra láttam, és legszívesebben egész nap bámultam volna, ha lett volna alkalmam, viszont csak a szemem sarkából mertem ránézni amikor találkoztunk a folyosón, és most is folyton rajta gondolkozom, pedig tudom, hogy csak beképzelem magamnak, hogy néz, hiszen már megjártam ilyen téren néhányszor, hogy azt hittem hogy a fiúnak is tetszem, pedig csak beképzeltem, hogy engem nézett :/ Miért érzem ezeket? Nem hiszem, hogy tetszene, vagyis nem tudom :(2019. szept. 2. 15:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem tetszik neked, de nem mered bevallani magadnak, mert esetleg kínos lenne vagy nem tudom.
2/5 Thispain válasza:
Ez még szerintem messze nem hosszú. Ha 4-5-ször ennyi lenne a szöveg, arra talán mondhatnánk, hogy hosszú. Egyébként egyet értek az első válaszolóval.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam, de nem tudom magamat megérteni, ha tetszik akkor el kéne fogadnom úgy ahogy van, nem pedig kínosnak érezni :/
2019. szept. 2. 16:23
4/5 anonim válasza:
Többet kéne vele lenned, akkor kiderülne, hogy tetszik-e.
Beszélgess vele.
5/5 anonim válasza:
Ismerd meg, hívd el találkozni barátilag meg minden és ha jófej akkor hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!