Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Szia! Ez nagyon személyfüggő,lehet,hogy a pénzre mennek,lehet,hogy nem vagy ideális neki,lehet,hogy más kell neki stb.. a lényeg! Én is eléggé válogatós voltam.. De a pénzt sohasem néztem! Aztán jött egy fiú aki elnyerte a tetszésem és azóta vele vagyok már 1 éve.. Amit én tanácsolnék h ne keress csajt,ne akarj csajt.. a legjobb az lesz amikor azért fog kelleni valaki,mert megfogott.
Sok sikert!
18/L
A barátnőim és én se vagyunk olyanok, hogy számítana a pénz, és csak azért dobnánk valakit, mert nem márkás cipő van a lában!
Bár nem mondom, hogy hülyeség, mert igenis vannak ilyen lányok, de próbáld meg nem azokat bevonzani.
A lényeg, hogy az elejétől kezdve önmagadat add, és legyen önbizalmad, de persze egészséges önkritokával!
Hidd el annál vonzóbb nincs egy srácnál.
Plusz amúgy tényleg ne görcsölj rá, akkor fog rád találni a neked való lány, amikor élvezni fogod a szingli létet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!