Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy az összes korombeli párkapcsolatban él, vagy túl van már dolgokon, csak én nem?
Mindenki meséli az első csókos, kézfogásos, randis történeteit, nekem meg még csak a lehetőség se volt meg ezekre. Nem vagyok kifejezetten ronda, csak visszahúzódó. Sosem kaptam még senkitől jeleket, nem is szemeztem, a többiről pedig nem is álmodhatok. Persze, fiatal vagyok még, meg majd jön az magától, de mi van, ha mégsem, és arra eszmélek fel, hogy 30 évesen még mindig ugyanitt tartok párkapcsolat-ügyileg?
17/l
Vedd rá magad hogy odamenj emberekhez. Én amikor régebben dolgoztam és mivel várni kellett a buszra órákat, ezért unatkoztam.
A buszmegállóban kerestem olyant akin láttam hogy egyedül van és oda mentem hozzá. Ezt két alkalommal is megismeteltem két különböző emberrel és egyik sem küldött el. Nem kell azt mondani egyből hogy ismerkedni szeretnél, csak hogy beszélgetni. :)
18l
megtudnátok mondani hogy ilyen lányokat hol lehet megtalálni amugy énis ugyanebben a cipőben járok
18/f
Hááát, leginkább otthon
Vagy suliban... Buszon
Hát, aki visszahúzódó és elfogad egy féltékeny srácot, én szivesen beszélgetnék.. TALÁN hátha megtalálom azt a "jön magától" dolgot végre.. :/
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!