Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet, hogy az összes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy az összes korombeli párkapcsolatban él, vagy túl van már dolgokon, csak én nem?

Figyelt kérdés

Mindenki meséli az első csókos, kézfogásos, randis történeteit, nekem meg még csak a lehetőség se volt meg ezekre. Nem vagyok kifejezetten ronda, csak visszahúzódó. Sosem kaptam még senkitől jeleket, nem is szemeztem, a többiről pedig nem is álmodhatok. Persze, fiatal vagyok még, meg majd jön az magától, de mi van, ha mégsem, és arra eszmélek fel, hogy 30 évesen még mindig ugyanitt tartok párkapcsolat-ügyileg?

17/l

2019. aug. 13. 11:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Szia, én is a te cipődben járok,csak én félek is a szerelemtől.Na mindegy ha ez vigasztal akkor régen egy bölcs ember azt mondta:Amit neked szántak azt vonzza feléd a gravitáció.17/L
2019. aug. 13. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Lányként ez más. Eleve 17 éves vagy és ha még nem volt párkapcsolatod, akkor simán lehet, hogy inkább szép vagy és mivel az emberek azt látják, hogy nem volt senkid nem mernek kezdeményezni. De ne zavarjon, mert fiatal vagy és ha később kapcsolatba kerülsz mi fiúk jobban tudjuk értékelni azt, ha egy lány 17-18 évesen még nem kavart a fél várossal.
2019. aug. 13. 12:36
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Vedd rá magad hogy odamenj emberekhez. Én amikor régebben dolgoztam és mivel várni kellett a buszra órákat, ezért unatkoztam.

A buszmegállóban kerestem olyant akin láttam hogy egyedül van és oda mentem hozzá. Ezt két alkalommal is megismeteltem két különböző emberrel és egyik sem küldött el. Nem kell azt mondani egyből hogy ismerkedni szeretnél, csak hogy beszélgetni. :)

18l

2019. aug. 13. 13:05
 14/17 anonim ***** válasza:
88%
Én lassan 19 éves leszek. Nekem ugyan már volt egy párkapcsolatom, ami közel egy évig tartott, de utólag rájöttem, hogy amit akkor szerelemnek hittem, annak valójában köze sem volt hozzá. Az akkori párommal is interneten ismerkedtem meg és feltehetően a következővel is így fogok, ha lesz következő. Azt hiszem megvannak az okai, annak, hogy egyedül vagyok, de ezeken egyelőre még nem sikerült változtatnom. Amúgy meg ne stresszelj rá a témára, mert ha folyamatosan ezen pörögsz, akkor biztosan inkább utóbb, mint előbb fog belecsöppenni az életedbe a megfelelő fiú. Persze, érdemes próbálkozni és ha szimpatikus valaki jobb, ha összeszeded magad és nem szalasztasz el egy esetleges nagyszerű jelöltet. De tényleg, nyugalom, nem fogsz egyedül maradni. :) 18/L
2019. aug. 13. 13:21
 15/17 anonim válasza:

megtudnátok mondani hogy ilyen lányokat hol lehet megtalálni amugy énis ugyanebben a cipőben járok

18/f

2019. aug. 14. 03:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Hááát, leginkább otthon

Vagy suliban... Buszon

2019. aug. 14. 03:38
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

Hát, aki visszahúzódó és elfogad egy féltékeny srácot, én szivesen beszélgetnék.. TALÁN hátha megtalálom azt a "jön magától" dolgot végre.. :/

18f

2019. aug. 25. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!