Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok van esélye olyan palinak aki imád sportolni, futni edzeni biciklizni, viszont van rajta (még) felesleg? 20f
195cm/122kg(viszont izom is van bőven)
Kort is írjatok.
Mit számít hány kiló? :D én legalábbis nem azt nézem. Úgyhogy simán van esélye.
17/(úgyis tudod mi de azért ideírom) L
Rajtam is van elég felesleg, amivel pont azon szenvedek hogy kevesebb legyen. :D
Szerintem nem ez határozza meg az embereknél, hogy lenne e veled, vagy akár mással.
Van egy olyan ismerősöm, aki csak a személyiségét nézi a másiknak és ez alapján választ párt.
Van aki az összképet nézi, és még sok más valtozat van. Érezd jól magad és rád talál a boldogság. ;)
18l
Én jobban szeretem azokat, akiken van azért egy kis felesleg, mind a tökéletes testűeket...
18/L
Alapvetően persze, hogy lenne esélye, mert nem ez számít.
Viszont ha azt megtudnám, hogy minden áldott nap 2 órát sportra szán, azon eltűnődnék, hogy rám vajon lesz-e ideje emellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!