Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha a hugom legjobb barátnőjével összejönnék?
Mostanába egyre többet van nálunk a lány (14 éves) és baromira édes. Csak egy baj van, hogy a hugom legjobb barátnője. Legutóbb beszélgettünk egy kicsit és nagyon értelmes lány. Nagy korkülönbségnek számít az, hogy 17 éves vagyok?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia! Én úgy gondolom hogy először csak próbáljátok jobban megismerni egymást és elhiszem hogy a húgod barátnője értelmesebb a koránal hiszem majdnem az összes 14/15 éves sokkal érettebben viselkedik mint ahogy ezt az idősebb generáció gondolja. Ami azt illeti hogy a húgod barátnője avval szerintem semmi gond hogyha a húgod értelmesen fel tudja fogni a helyzetet és megérteni. 2/3 év van köztetek és ő most lesz 15 szóval szerintem ez nem számít olyan soknak és azért megér egy próbát és a szexet meg nem kell csinálni ha ő nem akarja. A legtöbb fiatal kb 16/17 évesen már elveszti a szüzességét de ezt nem kell elsietni lehet még szex előtt pár enyhébb dolgot is csinálni amivel ki tudjátok/tudod magad elégíteni ha úgy adódik. Szóval azt mondom hogy először egy kicsit ismerkedjetek még és utána meg lehet próbálni a dolgot.
15/L
11/11 14 éves. Le van írva.
Nem a szex a probléma: hogy hány évesen veszti el valaki, hanem, hogy mennyire bízott meg a másik félben. Ennyi.
Igen, lehetnek érettek a kis 14 éves lányok, de jézus. A fiú két év múlva már tovább tanul, vagy dolgozik!
Azt ne mondd már, hogy a húgát nem zavarná, hogy vele egy idős lánnyal jött össze..aki a legjobb barátja!
Akármennyire is érett a két lány: nem fogják tudni kezelni ezt a dolgot. Ezt most mondom meg neked.
Kérdezőnek: olyan érett, szép lányok vannak a te korosztályodból...ne egy kamasszal kezdj már ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!