Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagy baj ha a hugom legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ha a hugom legjobb barátnőjével összejönnék?

Figyelt kérdés

Mostanába egyre többet van nálunk a lány (14 éves) és baromira édes. Csak egy baj van, hogy a hugom legjobb barátnője. Legutóbb beszélgettünk egy kicsit és nagyon értelmes lány. Nagy korkülönbségnek számít az, hogy 17 éves vagyok?

Válaszokat előre is köszönöm!

2019. júl. 20. 16:37
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia! Én úgy gondolom hogy először csak próbáljátok jobban megismerni egymást és elhiszem hogy a húgod barátnője értelmesebb a koránal hiszem majdnem az összes 14/15 éves sokkal érettebben viselkedik mint ahogy ezt az idősebb generáció gondolja. Ami azt illeti hogy a húgod barátnője avval szerintem semmi gond hogyha a húgod értelmesen fel tudja fogni a helyzetet és megérteni. 2/3 év van köztetek és ő most lesz 15 szóval szerintem ez nem számít olyan soknak és azért megér egy próbát és a szexet meg nem kell csinálni ha ő nem akarja. A legtöbb fiatal kb 16/17 évesen már elveszti a szüzességét de ezt nem kell elsietni lehet még szex előtt pár enyhébb dolgot is csinálni amivel ki tudjátok/tudod magad elégíteni ha úgy adódik. Szóval azt mondom hogy először egy kicsit ismerkedjetek még és utána meg lehet próbálni a dolgot.

15/L

2019. nov. 20. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:

11/11 14 éves. Le van írva.

Nem a szex a probléma: hogy hány évesen veszti el valaki, hanem, hogy mennyire bízott meg a másik félben. Ennyi.

Igen, lehetnek érettek a kis 14 éves lányok, de jézus. A fiú két év múlva már tovább tanul, vagy dolgozik!

Azt ne mondd már, hogy a húgát nem zavarná, hogy vele egy idős lánnyal jött össze..aki a legjobb barátja!

Akármennyire is érett a két lány: nem fogják tudni kezelni ezt a dolgot. Ezt most mondom meg neked.

Kérdezőnek: olyan érett, szép lányok vannak a te korosztályodból...ne egy kamasszal kezdj már ki.

2019. nov. 21. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!